Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς δεν μπορούν να κρύψουν την περηφάνια τους καθώς η μικρή Θάλεια μεγαλώνει και σε πολύ λίγο θα μπει στο δημοτικό. Με αφορμή την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή η Ζέτα Δούκα ενημέρωσε το προφίλ της στο instagram με μια σειρά από αναμνηστικά στιγμιότυπα που συνόδευσε με μια συγκινητική αφιέρωση.

Η γνωστή ηθοποιός ευχαρίστησε με μια μακροσκελή ανάρτηση όσους βοήθησαν τη μικρή Θάλεια στα πρώτα της βήματα και πέρασε το δικό της μήνυμα: “Χθες ήταν η αποφοίτηση της Θάλειας από το νηπιαγωγείο, το σχολείο στο οποίο πήγε 2,5 χρόνων με πάνα και αποχαιρετά λίγο μετά τα 6 της, έτοιμη να κάνει το δεύτερο μεγάλο βήμα στη σχολική ζωή της! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όσο μεγάλη είναι και η περηφάνια να βλέπεις τα παιδάκια που είναι μαζί 4 χρόνια να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται παρέα.

Θεωρώ ότι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό είναι τα πιο σημαντικά σχολεία στη ζωή ενός ανθρώπου, αφού διαμορφώνουν ουσιαστικά τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, βάζοντας τα θεμέλια της προσωπικότητας και της κοινωνικής του υπόστασης. Οι δάσκαλοι λοιπόν, σε συνεννόηση με τους γονείς στην ιδανική περίπτωση, είναι οι καθοδηγητές στο δρόμο της προσωπικής , κοινωνικής και επαγγελματικής τους εξέλιξης , οι αρωγοί των ηθικών αξιών πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται η ευτυχία και η όποια επιτυχία.

Η Θάλεια υπήρξε τυχερή σε αυτό αφού στα πρώτα της σχολικά βήματα είχε συνοδοιπόρους υπέροχους , ευαίσθητους, εκπαιδευμένους και πεπειραμένους δασκάλους, που την αγάπησαν, την φρόντισαν και την/ μας καθοδήγησαν σωστά. Τους ευχαριστώ βαθιά γι αυτό κι όσο ζω, θα τους ευχαριστώ!

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, να ξεκουραστούν και να ξεκινήσουν με όρεξη την επόμενη χρονιά, ρουφώντας γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες για τη ζωή τους!
Εύχομαι σε όλους τους δασκάλους να ξεκουραστούν , να γεμίσουν μπαταρίες και με όρεξη να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά , αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσουν καινούργια παιδιά στο δρόμο της ευτυχίας. Μας είστε πολύτιμοι!


Η γιορτή της αποφοίτησης είχε το μήνυμα της Ομόνοιας και της Ειρήνης στον κόσμο. Ας αφήσουμε τα παιδιά να μας το υπενθυμίσουν!“, συμπλήρωσε τέλος η Ζέτα Δούκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ