Καλεσμένη στην εκπομπή “Απλές Κουβέντες” του Open tv ήταν η Ζέτα Δούκα το βράδυ της Δευτέρας (6/12) όπου αποκάλυψε την δική της μάχη με την κατάθλιψη, αλλά και τη νευρική ανορεξία.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ση δύσκολη περίοδο της ζωής της που κράτησε αρκετά χρόνια και αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια.

«Αν καταλάβω ότι κάτι είναι σωστό, με αφορά και υπάρχει τρόποςκαι λόγος για να γίνει, έφυγα. Και είμαι και μπροστά, κατεβάζω ιδέες, οργανώνομαι και οργανώνω και ομάδες. Θεωρώ ότι μια ζωή την την έχουμε και είναι πολύ μεγάλη για να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα και πολύ μικρή για να κάθεσαι και να μεμψιμοιρείς.


Είναι όμως πολύ μεγάλη για να μην κάνεις τίποτα, είναι ατελείωτη. Τώρα που μιλάω και λέω για τον χαρακτήρα μου και πως γεννήθηκα… Έζησα μια ζωή που έφαγα πολλές κατραπακιές, πολλά εμπόδια. Σταμάτησα, γύρισα πίσω, ματαιώθηκα… Το βασικό μου όμως χαρακτηριστικό είναι ενός ανθρώπου δράσης που δε βουλιάζει πάρα πολύ σε αυτά που δε θα έπρεπε» είπε και συνέχισε:

«Είμαι όμως και ένας άνθρωπος που επειδή του έτυχαν άλλα πράγματα – αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει τύχη – δεν φλέρταρα απλώς αλλά έζησα πάρα πολύ την κατάθλιψη. Κανονική κατάθλιψη για πολλά χρόνια, έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια και ψυχοθεραπεία για να βγω. Πρόκειται για τεράστια νίκη. Ότι όμως περνάς στη ζωή σου είναι μια γνώση, αν εναποθέσεις αυτή τη γνώση σε κάποιον που θα σε βοηθήσει καλύτερα να την αποδεικοποιήσεις και σου δώσει τα εργαλεία να τα πάρεις και να τα χρησιμοποιήσεις αν σου ξανασυμβεί ή για να χτίσεις κάτι άλλο, η ζωή γίνεται πιο εύκολη.

Έχω μάθει να αναγνωρίζω πότε με παίρνει από κάτω, πότε βουλιάζω σε κομμάτια που θυμίζουν σκοτεινές μου στιγμές. Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ