Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη με αρκετές παραδοχές.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόκτηση παιδιού, τον λόγο που δεν έχει συμβεί, ενώ μίλησε και για τη ζωή της γενικότερα.

«Τις σχέσεις μου τις σοβαρές τις έχω ζήσει σαν παντρεμένη. Τις αξίες της οικογένειας τις είχα μέσα στο σπίτι μου και τις τηρούσα πιστά. Το στεφάνι δεν μου έλεγε κάτι. Είναι μία κοινωνική υποχρέωση, είναι κάτι που ίσως το σκεφτόμουν εάν έκανα παιδί… Τον γάμο δεν τον συζητώ, το παιδί επίσης κάπως μπήκα στη διαδικασία μήπως να κάνω και κάθε φορά που το σκεφτόμουν μετά τα 35 ήταν λάθος. Οι λόγοι ήταν εγωιστικοί, εντελώς εγωιστικοί και εκεί σκέφτηκα ότι δεν θα μου κάνει καλό στην προσωπική μου εξέλιξη». 

Ακόμα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στην δημοσιότητα και την έκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Έχω ένα θέμα με την έκθεση και ως άνθρωπος μεγάλωσα πάρα πολύ με το “πρέπει” αλλά και με το μη μάθει ο διπλανός μου τι συμβαίνει στο σπίτι μου. Μέσα από την ενασχόλησή μου με το θέατρο, μάλλον ήθελα να μάθω λίγο να εκθέτω το μέσα μου. Έχω ακούσει πολλά, έχω περάσει σε αυτά τα 32 χρόνια πολλά. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, χρειάζομαι την βοήθεια σου, μπορώ να το ανοίξω απλώς επειδή έχουν περάσει και πάρα πολύ τα χρόνια πια με θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική, για μένα πολλές φορές άδικη. Φυσικά και κατανοώ την εργασία οποιουδήποτε, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να γράψεις, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να πεις αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μία πλευρά. Επίσης, έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά, αν κάποιος πει κάτι για τον κλάδο ή τον τρόπο, τότε γίνεστε μια γροθιά και αυτό πραγματικά το θαυμάζω».

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών, έχω ζήσει με πάρα πολύ παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος, να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα όλα αυτά. Είναι τόση πολύ η πίεση και από παντού που δεν έχεις το περιθώριο να μην σε νοιάζει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα τον τρόπο να προστατεύσω κάπως τον εαυτό μου και κυρίως το μέσα μου. Ναι νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ναι νόμιζα ότι δεν με αγγίζουν όλα αυτά τα πράγματα και κατά μία έννοια όντως δεν με αγγίζουν γιατί τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν πει για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν παραπάνω από το αίσθημα της αδικίας».

Η Ζέτα Μακρυπούλια σημείωσε: «Νομίζω ότι προκάλεσε και το γεγονός ότι οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Σημασία πάντως σε όλα αυτά δεν έχει τόσο τι νιώθω ή πως θα το αντιμετωπίσω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά, άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω και το κατάλαβα τώρα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι αρκετά κρίσιμα για μένα. Στις σχέσεις μου όχι τόσο, γιατί είχα τον τρόπο να μπορώ να τις προστατεύσω. Έκαναν πάρα πολύ κακό στην ψυχολογία μου. Δεν καταλαβαίνω, έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές».

«Δεν συμπεριφέρομαι στην προσωπική μου ζωή σαν star, δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Ακόμα και στην δουλειά μου, ακόμα και σε στιγμές που χρειάζεται, δεν μπορώ να το κάνω, πόσο μάλλον στην προσωπική μου ζωή. Πάντα με ένοιαζε πιο πολύ το σπίτι μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και πάντα έδινα βάρος στην προσωπική μου ζωή, παρόλο που δεν φαινόταν», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. 

«Πιστεύω ότι είμαι καλή σύντροφος και το έχω πάρει από την μητέρα μου αυτό. Δεν ερχόμουν ποτέ σε κόντρα με τους συντρόφους μου σχετικά με το ποιος βρίσκεται σε καλύτερο επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξα πάντα σε σχέσεις με επιτυχημένους άνδρες, οπότε το είχα συνηθίσει. Εγώ ωστόσο, θέλω πάντα να θαυμάζω τον σύντροφό μου αλλιώς δεν μπορώ να ερωτευτώ», τόνισε η ηθοποιός.

Ακόμα, μίλησε για τις κρίσεις πανικού: «Πάνω από όλα είναι η ψυχική μου υγεία. Χτύπησε καμπανάκι, πριν από πέντε χρόνια περίπου. Έπαθα πανικό γιατί βρισκόμουν στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, σε κάτι καινούργιο και ήμασταν στην φάση των συνεντεύξεων, που είναι μέρος της δουλειάς. Σκεφτόμουν αν θα σχολιαστούν τα λόγια μου στις συνεντεύξεις, αν θα παρερμηνευτούν, αν θα μπουν περίεργοι τίτλοι, όλα αυτά. Ήταν η δεύτερη κρίση πανικού που έχω πάθει στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν πάνω στη σκηνή στο θέατρο, ένιωσα ένα κρακ στο στήθος μου και ξαφνικά άρχισα να τρέμω». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ