Είναι γνωστή η αγάπη της ηθοποιού Σάρα Τζέσικα Πάρκερ καθώς και του συζύγου της Μάθιου Μπρόντερικ για τα ακίνητα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια αρκετά σπίτια στη Νέα Υόρκη και στα Χάμπτονς. Τον περισσότερο χρόνο της η Σάρα Τζέσικα επιλέγει να τον περνάει στο σπίτι της στο Γουέστ Βίλατζ του Μανχάταν μαζί με τα τρία της παιδιά, τον 17χρονο Τζέιμς και τα 10χρονα δίδυμα Μάριον και Τάμπιθα ενώ τα σαββατοκύριακα συνήθως επιλέγει να επισκέπτονται οικογενειακώς το σπίτι τους στα Χάμπτονς.

Λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορονοϊού, το ζευγάρι επέλεξε να απομονωθεί στα Χάμπτονς και κρίνοντας από τη θέα που έχει το σπίτι, μπορούμε να φανταστούμε το γιατί.

Την Τρίτη, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Sex and the City, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram ένα βίντεο που έδειχνε την θέα του ωκεανού από το παράθυρο του σπιτιού της θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσει την πρώτη μέρα του Απρίλη.

Εκτός από την αγάπη της για τα ακίνητα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην εσωτερική διακόσμηση ενώ απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμιότυπά από το σπίτι της στο Instagram. Ειδικά αυτή την περίοδο που πρέπει να παραμένουν οικογενειακώς στο σπίτι, η ηθοποιός δεν παραλείπει να ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα τους θαυμαστές της για το πως κυλούν οι μέρες της αλλά και να τους προτρέπει να παραμείνουν ασφαλείς και απομονωμένοι προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του ιού COVID-19.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «λύνει» τη σιωπή της για τη μάχη που δίνει η οικογένειά της με τον COVID-19

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ