Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ζήνα Κουτσελίνη, βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης.

Η ίδια, όμως, διατηρεί επικοινωνία με τους followers της μέσα από τα social media και τους ενημερώνει ανά διαστήματα για τα όσα κάνει κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια του STAR αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί μια φωτογραφία της σε καλοκαιρινό mood και απαλλαγμένη από μακιγιάζ και φίλτρα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πόζαρε φορώντας το καπέλο της και με το χαμόγελό της και τα γυαλιά ηλίου της ήταν ένα item που μας άρεσε πολύ. Η τηλεπαρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης της επιτυχημένης εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου, με το STAR να εκδίδει ανακοίνωση για την ανανέωση της σνεργασίας τους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είναι για όγδοη τηλεοπτική χρονιά στην οικογένεια του STAR, με το κανάλι να τονίζει ότι «η δυναμική παρουσιάστρια, που ξεχωρίζει για την απλότητα, την επαγγελματική της εμπειρία και τη βαθιά ενσυναίσθηση, με την οποία αντιμετωπίζει τις κάθε είδους δημοσιογραφικές προκλήσεις, έχει χτίσει σχέση αγάπης, συνέπειας και εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό του σταθμού».

Ζήνα Κουτσελίνη: Αυτή είναι η εκπομπή που δε θα παρουσίαζε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ