Οι φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν επιβεβαιώθηκαν. Zιζέλ και Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το μοντέλο με ένα story γνωστοποίησε: «Με πολλή ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ ολοκληρώσαμε φιλικά το διαζύγιό μας. Προτεραιότητα ήταν πάντα και θα είναι τα παιδιά μας, που αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ. Η απόφαση να τερματίσουμε έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη αλλά έχουμε χωρίσει και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περάσουμε κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα τα καλύτερα στον Τομ».

Μάλιστα, η Ζιζέλ κατέληξε στο ότι ζητά ευγενικά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα αυτής της «ευαίσθητης περιόδου».

Ο Τομ Μπρέιντι, με τη σειρά του, ανέβασε επίσης μία δήλωσή του σε story αναφέροντας: «Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας, μετά από δεκατρία (13) χρόνια γάμου. Φτάσαμε από κοινού σε αυτή την απόφαση με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι γιατί έχουμε τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μας, με κάθε τρόπο.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει. Φτάσαμε στην απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου μετά από πολύ σκέψη. Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολύ κόσμο που περνάει το ίδιο πράγμα σε όλο τον πλανήτη. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον άλλον, αναζητώντας τα επόμενα κεφάλαια της ζωής μας. Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρχει ιδιωτικότητα και σεβασμός».

H Ζιζέλ ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και αφήνει πίσω της όλα τα δύσκολα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος, με προτεραιότητα τα παιδιά της.

Ζιζέλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΙΖΕΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ