Η Ζωή Δημητράκου και ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος επέλεξαν να κάνουν μια οικογενειακή βόλτα στην περιοχή της Ακρόπολης, με τον γιο τους Λεωνίδα.

Η δημοφιλής πρώην μπασκετμπολίστρια και γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές Οκτωβρίου και η ζωή της έχει πάρει ένα πιο όμορφο χρώμα. Μάλιστα, η ίδια είχε κάνει την ανακοίνωση του ερχομού του γιου της με ένα τρυφερό post στα social media, γράφοντας: «Καλωσόρισες γιε μας».

Ζωή Δημητράκου

Η Ζωή Δημητράκου και ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Πειραιά. Ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος είναι αντιπρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της εταιρείας Polyeco SA, η οποία συγκαταλέγεται στις δέκα κορυφαίες ελληνικές εταιρείες.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, η Ζωή Δημητράκου έχει επιλέξει ένα αθλητικό look, ενώ η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως. Άλλωστε, ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής και γυμνάζεται συστηματικά. Ο σύζυγός της βρίσκεται στο πλευρό της και είναι εκείνος που κρατά το καροτσάκι με τον γιο τους!

«Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο. Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στο “Dot”.

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ