Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3/3 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη μαθήτριά της, Αγάπη Τσαγκλίδου, που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Κλωνάρης ερμήνευσαν το τραγούδι “Δεν έχω πολλ” στο «J2US» του Σαββάτου και αφού ολοκλήρωσαν το act η τραγουδίστρια ζήτησε τον λόγο.

Χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της η Ζωή Παπαδοπούλου είπε: «Συγνώμη, μπορώ πριν την κριτική να πω κάτι; Συγνώμη που παίρνω τον λόγο. Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου. Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένεια της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και πραγματικά εύχομαι να βρουν το δίκιο τους κάποια στιγμή».

Ως καλεσμένη την επόμενη μέρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ζωή Παπαδοπούλου ανέφερε πως ακόμη δε μπορεί να δεχτεί ότι έναν χρόνο μετά, κανείς δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για αυτό που συνέβη.

«Η Αγάπη ήταν μαθήτριά μου. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τη σήμερον ημέρα – μεγαλώνω κι εγώ ένα κορίτσι – ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία – το πρόβλημα είναι διαχρονικό – σου λένε να συνεχίσεις τη ζωή σου. Το λένε με τέτοιο τρόπο, τόσο προκλητικό. Οι οικογένειες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ζωντανοί νεκροί.

Είναι τραγικό να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά. Ας θυσιαστεί και ένας εκ των τριακοσίων που η θυσία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν ζήσει. Θυσιάστηκαν 57 άτομα, και παραπάνω αγνοούμενοι και τραυματίες, και θυσιάζονται καθημερινά οι γονείς. Ας γίνει και κάτι μέσα στη Βουλή.

Δε μπορώ να το δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Δε μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ανθρώπινο αυτό. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες» είπε η Ζωή Παπαδοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ