Ζωή Παπαδοπούλου: «Ένιωσα καρμική τη γνωριμία με την Χαρούλα Αλεξίου»

Η τραγουδίστρια βρέθηκε χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη σχέση της με τη Χαρούλα Αλεξίου την οποία βλέπει τόσο σαν πρότυπο όσο και σαν μάνα της.

Ζωή Παπαδοπούλου: «Ένιωσα καρμική τη γνωριμία με την Χαρούλα Αλεξίου»

Η Ζωή Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για τη σχέση της με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία μας συγκίνησε.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σε μια συναυλία με είδε η Χάρις Αλεξίου και τώρα πια έχουμε συγγενέψει, έχει γίνει νονά του κοριτσιού μου. Ένιωσα ότι ήταν καρμική η γνωριμία με την Χαρούλα. Ένιωθα συγγενικά ακόμα και προτού την γνωρίσω γιατί η φωνή της ήταν ριζωμένη μέσα μου από μικρό παιδί.

Ήταν και είναι πάντα το πρότυπο μου. Δεν ξέρω πως έγινε, όλο μαγικά. Με άκουσε λοιπόν εκεί στη συναυλία και μου έκανε πρόταση να ξεκινήσουμε στον Βοτανικό μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα που ξεκινούσαν τότε. Φαντάσου, Γρηγόρη, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει «γεια σου Ζωή, είμαι η Χάρις Αλεξίου. Σε μια ώρα έχουμε μια οντισιόν, θα ήθελες να έρθεις;». Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, είπα ναι και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία και αυτή η φιλία».

Η Ζωή Παπαδοπούλου σημείωσε στη συνέχεια: «Βασικά ένιωθα σαν να ήταν η μαμά μου. Έγινε και παραγωγός της πρώτης μου δισκογραφικής δουλειάς όπου μέσα σε αυτόν τον δίσκο με 10 υπέροχα τραγούδια, τα οποία τα έψαξε η Χαρούλα και το έκανε σαν να ήταν δική της δουλειά, είχαμε και ένα ντουέτο μαζί. Το «Αχ και να σε είχα εδώ» που είναι το εισιτήριο μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ