Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος πήγαν τον 3χρονο γιο τους, Φίλιππο, μια βόλτα στα αστέρια, μέσα από μια διαστημική έκθεση street art στο Παρίσι!

Όλα τα παιδιά ονειρεύονται κάποια στιγμή να πετάξουν ως τα αστέρια! Και φαίνεται πως ο μικρός Φίλιππος, ο 3χρονος γιος της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου, δεν διαφέρει. Γι’ αυτό και οι γονείς του φρόντισαν στο ταξίδι τους στο Παρίσι να επισκεφθούν την έκθεση street art Space Station με την υπογραφή του καλλιτέχνη Invader, ώστε να πάρει ο μικρός μια πρώτη γεύση από το διάστημα!

Ο Σταύρος Νιάρχος δείχνει στον Φίλιππο τον τρόπο για να κοιτάζει τα αστέρια.
(Photo: Instagram/dasha)

O Invader έχει ήδη γεμίσει τη Γαλλική πρωτεύουσα με τους ιδιαίτερους εξωγήινούς τους, φτιαγμένους από πίξελ σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Οι κάτοικοι του Παρισιού τους συναντούν παντούν, σαν εκκεντρικούς εισβολείς στην πόλη τους. Από τα μέσα του Φεβρουαρίου, όμως, η… εισβολή έχει βρει το δικό της «σημείο μηδέν», το παλιό κτίριο όπου στεγάζονταν τα γραφεία της εμβληματικής γαλλικής εφημερίδας Libération.

Ντάσα Ζούκοβα
Ακόμη και η ταράτσα του παλιού κτιρίου φιλοξενεί installation του Invader. (Photo: Instagram/dasha)

Εκεί διοργανώνεται η τεράστια διαστημική έκθεση με τίτλo Space Station, η οποία φιλοξενεί τα κλασικά κορυφαία όπως και άγνωστα μέχρι στιγμής έργα του καλλιτέχνη, σε 9 ορόφους γεμάτους χρώματα, φωτογραφίες, βίντεο και installations.

O Φίλιππος περιεργάζεται τους εξωγήινους του Invader. (Photo: Instagram/dasha)

Στους διαδρόμους αυτής της τόσο ξεχωριστής έκθεσης περιηγήθηκαν και η Ντάσα Ζούκοβα με τον Σταύρο Νιάρχο, απαθανατίζοντας τον Φίλιππο να… ανακαλύπτει τον κόσμο του διαστήματος μέσα από τα μάτια του Invader. O μικρός έδειξε γοητευμένος από τα έργα του καλλιτέχνη, ενώ οι followers της Ζούκοβα σχολίαζαν το πόσο όμορφη οικογένεια έχουν φτιάξει οι τρεις τους!

H Ντάσα Ζούκοβα με τον γιο της. (Photo: Instagram/dasha)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΣΑ ΖΟΥΚΟΒΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ