Η εμπειρία γεύσης με τη σφραγίδα του Matsuhisa, μία από τις κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις στον κόσμο, έχει βρει τα τελευταία χρόνια τη θέση της στην καρδιά των νότιων προαστίων, προσφέροντας στους φανατικούς γευσιγνώστες μία μοναδική συγχορδία γευστικών συνδυασμών και signature πιάτων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το fine dining αποκτά σημαντική θέση στη ζωή μας, χαρίζοντάς της τη συγκίνηση που μόνο ένα δείπνο αξιώσεων έχει τον τρόπο να συνθέσει.

Το Matsuhisa Αthens ανταποκρίνεται με ασφάλεια και ταχύτητα στα νέα δεδομένα, φροντίζοντας να φέρει τη μαγεία της Nobu style japanese κουζίνας στο χώρο σας, για να αναβαθμίσει το private dining που μας αξίζει με μοναδικές highend προτάσεις και φυσικά όλα τα διάσημα πιάτα που έχουν χρίσει το Matsuhisa επίκεντρο της εκλεπτυσμένης γευστικής εμπειρίας.

Η υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Σπανός Α.Ε εγγυάται την παροχή μιας premium υπηρεσίας delivery service που ανταποκρίνεται στα υψηλά standards του Matsuhisa Athens, για να τα σερβίρει, τώρα, στο τραπέζι σας.

 

 

Ημέρες και ώρες Λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 18:00-23:00, Κυριακή 14:00-22:00, Δευτέρα κλειστά

Matshuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο premium υπηρεσίας Delivery & Take Away ΗOME FINE DINING: 210 896 0510

www.matsuhisaathens.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ