Ο Darren McGrady ήταν ο σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τέσσερα χρόνια. Σε βίντεο που ανέβηκε για το Delish, ο ταλαντούχος σεφ μοιράστηκε μία από τις αγαπημένες συνταγές της κοσμαγάπητης πριγκίπισσας, που δεν ήταν άλλη από γεμιστές πιπεριές με μελιτζάνα, κολοκυθάκια, παρμεζάνα, μοτσαρέλα και σάλτσα τομάτας. Ο McGrady στο βίντεο τόνισε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε αδυναμία στα πιάτα με βάση τα λαχανικά και ότι το συγκεκριμένο πιάτο το έτρωγε δύο ή ακόμη και τρεις φορές την εβδομάδα. Αν και σε γενικές γραμμές απέφευγε το κρέας και ιδιαίτερα το μοσχάρι, ίσως κατά καιρούς να κατανάλωνε αρνί. Κατά τη διάρκεια της παρασκευής της συνταγής, μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε δουλεύοντας για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. «Ξεκίνησα δουλεύοντας στον πύργο του Μπαλμόραλ και βοηθούσα στην κουζίνα της ζαχαροπλαστικής. Θυμάμαι ότι έφτιαχνα μηλόπιτες. Μία ημέρα μιλούσαμε με τον pastry chef και βλέπω ξαφνικά να στέκεται από πίσω του η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Την κοίταζα με το στόμα ανοιχτό. Θυμάμαι μόνο που χαιρετηθήκαμε. Νομίζω είχα γίνει κόκκινος από την ντροπή μου».

Αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας τους και έκτοτε το μόνο που έχει να θυμάται από την πριγκίπισσα, είναι όμορφες στιγμές. «Πάντα θυμάμαι όμορφα πράγματα για εκείνη, ειδικά όταν μαγειρεύω τις γεμιστές πιπεριές. Τις φορές που επρόκειτο να φάει μόνη της, προτιμούσε να έρχεται να τρώει μέσα στην κουζίνα. Πολλές φορές ερχόταν νωρίτερα στην κουζίνα γιατί αισθανόταν ότι πεινούσε πολύ!».

Αίσθηση προκαλεί η περιγραφή του σεφ για το πόσο προσιτή ήταν η Νταϊάνα. Μία φορά μάλιστα του είχε φτιάξει και καφέ. «Μία φορά είχε έρθει μέσα στην κουζίνα και μου είπε: ”Darren χρειάζομαι έναν καφέ. Α! Είσαι απασχολημένος. Θα τον φτιάξω εγώ! Θες και εσύ έναν καφέ;”. Και η πριγκίπισσα Νταϊάνα μου έφτιαξε καφέ. Θυμάμαι ότι ήταν περισσότερο χαλαρή στο παλάτι του Κένσινγκτον»

Ο σεφ Darren McGrady 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ