Πόσες φορές έχουµε αναβάλει να φτιάξουµε ένα φαγητό γιατί κάποια υλικά µας λείπουν ή γιατί η προετοιµασία του είναι χρονοβόρα; Πολλές, αλλά όχι πια!

Οι νέες σάλτσες µαγειρέµατος COOK at HOME για την κατσαρόλα και τον φούρνο είναι ολοκληρωµένες συνταγές µε όλα τα υλικά που χρειαζόµαστε σε ένα µπουκαλάκι, για να µαγειρεύουµε αγαπηµένα πιάτα. Εσύ προσθέτεις µόνο το κρέας ή το κοτόπουλο.

Όλα τα προϊόντα COOK at HOME είναι φτιαγµένα µόνο µε φυσικά υλικά (περισσότερα από 12 ανά συνταγή), χωρίς συντηρητικά ή χρωστικές, και µας προσφέρουν µοναδική γεύση και µια απίστευτη ευκολία! Όχι πια πλύσιµο, καθάρισµα, ψιλοκόψιµο και ένα σωρό σκεύη να γεµίζουν το νεροχύτη µας.

COOK at HOME

Η εποχή µας έχει ταχύτατους ρυθµούς και η σύγχρονη γυναίκα καλείται να τους ακολουθήσει παντού, ακόµη και στην κουζίνα της. Έτσι µαγειρεύουµε σήµερα! Η σειρά προϊόντων COOK at HOME περιλαµβάνει εκτός από τις συνταγές των σαλτσών και µείγµατα για να ζυµώσουµε αφράτα µπιφτέκια µε όλα τα συστατικά που χρειάζεσαι. Την επόµενη φορά που θα µαγειρέψεις, επίλεξε COOK at HOME.

Έτσι µαγειρεύουµε σήµερα!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρολό κοτόπουλο
φούρνου λεµονάτο
Σε 2 βήµατα:

  1. Σοτάρουµε το ρολό
  2. Περιχύνουµε τη σάλτσα COOK at HOME ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΛΕΜΟΝΑΤΟ και ψήνουµε στους 180 °C για 1 1/2 ώρα.

• Tip για το σερβίρισµα:
Κόβουµε το ρολό σε φέτες και το περιχύνουµε µε τη σάλτσα που το µαγειρέψαµε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ