Για τις διασημότητες, το να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι αρκετά δύσκολο. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που όταν ένας celebrity υφίσταται οποιαδήποτε αλλαγή στο σώμα του ή απώλεια βάρους, οι θαυμαστές είναι οι πρώτοι που το γνωρίζουν. Άλλωστε μερικές φορές, το να βλέπουμε έναν διάσημο που αγαπάμε να αλλάζει τη ζωή του επιδιώκοντας πιο υγιεινές συνήθειες μπορεί να είναι κίνητρο για την επιδίωξη των δικών μας στόχων υγείας και απώλειας βάρους.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι stars έχουν πετύχει τους στόχους τους, συγκεντρώσαμε 5 σπό τις καλύτερες συμβουλές τους για να χάσεις βάρος και να το διατηρήσεις.

Η Christina Aguilera δοκιμάζει νέα φαγητά

Η Christina Aguilera λέει ότι πάλευε πάντα με την εικόνα του σώματός της και το βάρος της, αλλά τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει ειρήνη, βρίσκοντας την ισορροπία μιας πιο υγιεινής ζωής. «Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ο χρόνος με τον εαυτό μας, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για το μυαλό και το πνεύμα. Δοκιμάζει νέους τύπους τροφών και εξερευνά νέες μεθόδους άσκησης. Όχι για δίαιτα ή απώλεια βάρους, αλλά περισσότερο για εκείνη, για το μυαλό, την ευεξία της και μία συνολική αίσθηση καλής υγείας», δηλώνει στενή πηγή της Aguilera.

Η Rebel Wilson βρήκε την ισορροπία

Η Rebel Wilson όρισε το 2020 ως «Έτος Υγείας» και από τότε έχει κάνει πολλές μακροχρόνιες αλλαγές σχετικά με το τι τρώει και τον τρόπο που ζει τη ζωή της. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το κάνει αυτό είναι να επιδιώκει μια ισορροπημένη ζωή σε όλες τις πτυχές της. «Απλώς προσπαθώ να επιδιώξω τη συνολική ισορροπία, μία υγιή ισορροπία. Έχω αυτή την κοσμοθεωρεία, που δεν είναι το μότο μου, αλλά λέω «Τίποτα δεν είναι απαγορευμένο». Θα πω, «Πρέπει να πάρουμε In-N-Out burger;». Και απαντώ «Τίποτα δεν είναι απαγορευμένο». Μπορώ να πάω εκεί, απλά μπορεί να φάω τα μισά από αυτά που έτρωγα πριν.

Διαβάστε περισσότερα στο elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ