Αμάντα Μανωλάκου: Όσα είπε για την εμπειρία της από την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η παίκτρια του MyStyleRocks βρέθηκε χθες το βράδυ στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μοιράστηκε την εμπειρία της γύρω από το πώς είναι να ζεις με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αμάντα Μανωλάκου: Όσα είπε για την εμπειρία της από την σκλήρυνση κατά πλάκας

Αρχικά, η Αμάντα Μανωλάκου αναφέρθηκε στα συμπτώματα που την οδήγησαν στη διάγνωση, αλλά και στη στάση των γιατρών γύρω από το ζήτημα: «Καταρχάς μου το είπαν πολύ σκληρά ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, με σόκαρε. Να μην το κάνουν αυτό οι γιατροί.

Χρειάζεται ψυχολόγος. Σοκαρίστηκα. Τα επόμενα δύο χρόνια περίπου ρωτούσα. Δεν γκούγκλαρα ποτέ για τη νόσο μου, άκουγα τους γιατρούς μου με ευλάβεια και ρωτούσα τη μαμά μου αν θα πεθάνω. Της έλεγα ορκίσου μου γιατί το παιδί μου ήταν μόλις ενός έτους».

Στη συνέχεια η Αμάντα Μανωλάκου αποκάλυψε: «Ρωτούσα τους γιατρούς, αν θα πεθάνω, και μου είχαν εξηγήσει ότι δεν θα πεθάνεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις παράλυτη σε βάθος χρόνου. Μπορεί, όμως, και να μην γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να μείνεις τυφλή. Δεν το ξέρουν με σιγουριά. Αυτό μπορεί να σε χτύπησε τώρα και να «κοιμήθηκε» και να μην σε ξαναχτυπήσει, αλλά μπορεί και να «ξυπνήσει’ ραγδαία και να χάσεις τη ζωή σου ή να μείνεις σε ένα καροτσάκι».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ