Ήδη από νωρίς την άνοιξη ξεκινήσαμε διατροφή, γυμναστική, αποτρίχωση, ίσως κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις για να αναδείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Είναι γνωστό ότι το Laser δεν θέλει ήλιο, η χρήση του λοιπόν για την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (εκτός από το Soprano) και των ευρυαγγειών πρέπει να έχει προβλεφθεί νωρίτερα.

Η dr ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ είναι «Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος» με εξειδίκευση στην δυσπλασία τραχήλου, τον γυναικολογικό και μαιευτικό υπέρηχο, την ενδοσκοπική χειρουργική και την αισθητική γυναικολογία.

Υπάρχει όμως ένα laser που γίνεται και το καλοκαίρι και επιβάλλεται να γίνει πριν την παραλία! Δεν είναι άλλο από το laser ενυδάτωσης και αναζωογόνησης του κόλπου!

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αισθάνονται τον κόλπο τους στεγνό, έχουν πόνο κατά την σεξουαλική επαφή, ταλαιπωρούνται από υποτροπιάζουσες κολπίτιδες και ουρολοιμώξεις καθώς και στις γυναίκες με χαλάρωση του κόλπου και ακράτεια ούρων.

Η κλιμακτήριος και η εμμηνόπαυση είναι γνωστό και προφανές ότι λόγω της μείωσης των οιστρογόνων οδηγούν σε ατροφία και ξηρότητα κόλπου.

Η χρόνια χρήση αντισυλληπτικών έχει επίσης το ίδιο δυσάρεστο αποτέλεσμα. Για τις γυναίκες που υποβλήθηκαν σε θεραπείες για την αντιμετώπιση κακοηθειών και άλλων παθήσεων αποτελεί την μόνη θεραπεία. Ο τοκετός με καισαρική τομή ειδικά στις πολύ αδύνατες γυναίκες οδηγεί, πριν ακόμη φτάσουν στην ηλικία τις κλιμακτηρίου σε στενό και με μειωμένη λίπανση κόλπο.

Από την άλλη μεριά οι φυσιολογικοί τοκετοί και η χειρονακτική εργασία με συχνή άρση βαρών συντελούν, μαζί με κάποια γενετική προδιάθεση, στην χαλάρωση των κολπικών τοιχωμάτων και την ακράτεια ούρων. Η γυναίκα αισθάνεται χαλαρή και δεν απολαμβάνει το σεξ, ενώ η απώλεια ούρων και η ανάγκη συχνής επίσκεψης της τουαλέτας μειώνει την ποιότητα ζωής της. Ο αθλητισμός, ο χορός, οι εκδρομές αποτελούν άγχος και συχνά αποφεύγονται!

Το Laser είναι η πιο αποτελεσματική λύση! Ανώδυνα, χωρίς αναισθητικό, στο ιατρείο, μια κεφαλή που μοιάζει με την κεφαλή του υπερήχου περιστρέφεται 360 μοίρες σε όλο το μήκος του κόλπου, ζεσταίνει απαλά τον ιστό και ενεργοποιεί τη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ινών ελαστίνης. Συγχρόνως ομαλοποιεί την αιμάτωση της περιοχής, αυξάνει την ενυδάτωση και την άμυνα του κόλπου έναντι των λοιμώξεων καθώς και την ευαισθησία των αισθητικών υποδοχέων. Με αυτό τον τρόπο ανακτάται η αντοχή και η ελαστικότητα του κόλπου, η σεξουαλική επιθυμία καθώς επίσης υποστηρίζεται η ουροδόχος κύστη που έρχεται σε επαφή με το πρόσθιο κολπικό τοίχωμα.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, δεν έχει παρενέργειες μπορούμε να ξαναγυρίσουμε κατευθείαν στις δραστηριότητές μας. Μπορεί να γίνει στο μεσημεριανό διάλειμμα! Δεν βλέπουμε αίμα, δεν πονάμε μετά, δεν χρειάζεται παυσίπονο και αντιβίωση. Αποφεύγουμε μόνο την έντονη σωματική άσκηση και τη σάουνα για 3 μέρες, το μπάνιο στην θάλασσα-πισίνα και την σεξουαλική επαφή για 5 μέρες. Άμεσα, γρήγορα, κλινικά αποδεδειγμένα, αποτελεσματικά, χωρίς πόνο και downtime, από την πρώτη κιόλας συνεδρία αισθανόμαστε τη διαφορά. Ιδανικά συνιστούμε 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων η μια από την άλλη, για καλύτερο και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα.

Αξίζουμε όλες οι γυναίκες να απολαμβάνουμε τον έρωτα, την διασκέδαση και τον χορό, τα ταξίδια και τις εκδρομές και κάθε δραστηριότητα χωρίς άγχος. Να απολαμβάνουμε την ζωή! Υπάρχουν λύσεις για ό,τι μας απασχολεί .

lazaraki.gr

Ιατρείο : Ηρώδου Αττικού 7 – Κηφισιά 14561, Δ Κτίριο, 2ος Όροφος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!