Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς φροντίζει να ανανεώσει την εξωτερική της εμφάνιση χάνοντας μερικά κιλά που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα.

«Αχ να σε ξέχναγα!»: Το τραγούδι που έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο Open μίλησε στο κανάλι της στο Youtube και αποκάλυψε το μυστικό της για να μπορεί εύκολα και απλά να χάσει βάρος.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν ήθελε να κάνει μία κλασσική δίαιτα που να περιλαμβάνει μόνο σαλάτες και ψητά καθώς δεν θα μπορούσε να την ακολουθήσει και θα την παρατούσε. Για αυτό σε συνεργασία με τον παθολόγο της επέλεξε να κάνει μία διατροφή που το μεγάλο της μυστικό είναι η διατροφή στο σπίτι, επιλέγοντας να τρώει φαγητό που η ίδια έχει μαγειρέψει.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα» ανέφερε στο βίντεο της η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ