Ψάχνετε έναν τρόπο να αποκτήσετε ένα αδύνατο, τονωμένο και σέξι σώμα χωρίς να ξοδεύετε ώρες στο γυμναστήριο; H επαναστική, μη επεμβατική θεραπεία, Emsculpt NEO μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Η μη επεμβατική γλυπτική σώματος έχει γίνει δημοφιλής με την πάροδο των χρόνων, με πολλούς celebrities να “ορκίζονται” στα εκπληκτικά του αποτελέσματα. Το να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και αποτελεσματικό.

Το EMSCULPT NEO, βασισμένο σε περισσότερες 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις, το μοναδικό με κλινικές μελέτες, πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, καθώς και εγγυημένα αποτελέσματα, αποτελεί μία νέα προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο σε μύες όσο και στο λίπος και το δέρμα. Με την κάθε συνεδρία να διαρκεί 30 λεπτά, το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας:

  • Μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%
  • Αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%
  • Μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ.
  • Μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%

Ανάμεσα στους celebrities που λατρεύουν το EMSCULPT NEO, βρίσκονται οι Megan Fox, Kim Kardashian και Drew Barrymore καθώς είναι fans του εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Fox έχει δηλώσει ότι χρησιμοποιεί το EMSCULPT πολύ συχνά επειδή τη βοηθάει να διατηρεί τη σιλουέτα της τονωμένη ενώ πετυχαίνει και πολύ πιο εύκολα τους fitness στόχους της.

Η Kim Kardashian έχει ένα πολύ δραστήριο τρόπο ζωής και αν έχει ένα άγχος, αυτό είναι να κρατά το σώμα της καλλίγραμμο. Η διάσημη επιχειρηματίας και reality star έχει μιλήσει ανοιχτά για το Emsculpt NEO, λέγοντας σε ένα επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians (Σεζόν 17, Επεισόδιο 3) ότι «αισθάνεσαι σαν να κάνεις ροκανίσματα κοιλιακών χωρίς να κάνεις». Η Kim στράφηκε στο Emsculpt NEO για να χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Αξιοποιώντας τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, το EMSCULPT NEO επιφέρει μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη εφόσον ο ασθενής διατηρεί σταθερή ήπια εκγύμναση. Επομένως, είναι κατάλληλο για όσους γυμνάζονται και επιθυμούν να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν δραστικά το βάρος αλλά και τη στάση του σώματός τους, σε όσους επιθυμούν άμεση σύσφιξη έπειτα από ξαφνική απώλεια βάρους, σε επαγγελματίες αθλητές, σε μητέρες μετά τον τοκετό, σε ανθρώπους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα χειρουργείο και, φυσικά, σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.

Με τις ειδικά σχεδιασμένες χειρολαβές, το EM SCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύες αλλά και συσφίγγει το δέρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ