Το Σάββατο στις 22 Ιουνίου, ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα Axel και το πρώτο στην Κρήτη, ξεκίνησε τη λειτουργία του. Προσεγμένο αρχιτεκτονικά και άψογο λειτουργικά, το νέο τριώροφο Axel Store συνδυάζει την πληρότητα με την χαλαρωτική εμπειρία αγορών, αποτελώντας ένα παράδεισο μόδας και κομψότητας.

Το νέο Axel Store βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου 1 και Ταγματάρχου Τζουλάκη, στο κέντρο του Ηρακλείου, της μεγαλούπολης με την εντυπωσιακή ιστορία και τη δυναμική αγορά. Το Axel Store του Ηρακλείου φιλοδοξεί να αποτελέσει το κέντρο της ελληνικής μόδας στη Μεγαλόνησο, αποτελώντας σημείο συνάντησης τόσο για τις γυναίκες της Κρήτης όσο και για τις εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτριες του νησιού.

Μέσα στους τρεις ορόφους του Axel Store Ηρακλείου και στα συνολικά 300 τ.μ. των άνετων χώρων του, παρουσιάζονται οι πιο πρόσφατες εντυπωσιακές συλλογές της εταιρείας, που καλύπτουν όλο το ηλικιακό φάσμα των γυναικών –παιδικό, νεανικό και ενήλικο. Οριοθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ολοκληρωμένα θεματικά σύνολα, περιμένουν τις λάτρεις της μόδας για να τις ταξιδέψουν σε ένα κόσμο απόλυτης κομψότητας, μοναδικής πρωτοτυπίας και κορυφαίας ποιότητας.

 

Η παρουσία της Axel στην Κρήτη συμπίπτει με το ορόσημο των 20 ετών της επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας. Δημιουργώντας ένα κατάστημα εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών και λειτουργικών προδιαγραφών, η Axel θέλησε να προβάλλει το νέο της αισθητικό στίγμα, το οποίο συμβαδίζει απόλυτα με τις επιταγές της παγκόσμιας μόδας, φιλτραρισμένες μέσα από το λαμπερό ελληνικό φως και την πλούσια αισθητική μας παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Axel, γνωριμία με τις υπέροχες συλλογές της, online αγορές και ανάγνωση του τελευταίου συναρπαστικού ψηφιακού περιοδικού Axelife, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση www.axelaccessories.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ