Λίγα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο μπορούν να εκφράσουν τα αισθήματα σου καλύτερα από τα κολιέ με μια συμβολική αξία. Μπορούν να εκφράσουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Χαρά, αγάπη, πάθος μέχρι και τον σεβασμό, την υπερηφάνεια, την αφοσίωση και την ευγνωμοσύνη. Τα κοσμήματα είναι ένας τέλειος τρόπος έκφρασης αυτών των συναισθημάτων. Όλα αυτά καθιστούν αυτά τα κολιέ και βέβαια τα κοσμήματα γενικά σαν ένα τέλειο δώρο για τον εαυτό μας ή για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

Αναζητώντας αυτά τα συμβολικά κολιέ, συναντήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει μια πολύ μεγάλη συλλογή σε αυτόν τον τομέα κοσμημάτων. Στο bijoubox.gr μπορείς να βρεις το κατάλληλο κολιέ για κάθε ιδέα ή περίσταση δώρου.

Αφιερώσαμε λίγο από τον χρόνο μας και ρίξαμε μια ματιά στην μεγάλη συλλογή κοσμημάτων του bijoubox.gr και προσπαθήσαμε να αναδείξουμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά σχέδια με τους πιο όμορφους συμβολισμούς.

Τα δημοφιλέστερα ανάμεσα στα κολιέ με σύμβολα

Κολιέ Καρδιά – Το νούμερο 1

Κολιέ

Το πιο ρομαντικό ανάμεσα στα κολιέ με σύμβολα. Ο κάθε άνθρωπος συνδέει το πιο δυνατό συναίσθημα σε αυτόν τον πλανήτη με το σύμβολο της αγάπης. Τίποτα δεν λέει το «σ’ αγαπώ» καλύτερα από ένα κολιέ με ένα εντυπωσιακό μενταγιόν καρδιά. Τα συναντάμε σε διάφορες παραλλαγές και σχήματα. Θα βρεις λιτά σχέδια κολιέ με καρδιά, διακοσμημένα με ζιργκόν, μικρά ή μεγάλα μενταγιόν και σε όλα τα χρώματα… μέχρι και κολιέ με ανοιγόμενη καρδιά για μια φωτογραφία! Σε αυτό το είδος κόσμημα έχεις σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες επιλογές σε ολόκληρο το φάσμα των κοσμημάτων.

Το κολιέ άπειρο για την αιωνιότητα Το ιδιαίτερο σε ένα κολιέ με το σύμβολο του απείρου είναι το μυστηριώδες χάρισμα του. Μπορεί να συμβολίζει διαφορετικά συναισθήματα. Δεδομένου ότι δεν έχει αρχή και τέλος, μπορεί να συμβολίζει, μεταξύ άλλων, την αιώνια αγάπη ή αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Τα infinity κολιέ είναι σίγουρα κάτι πολύ ξεχωριστό που θα πρέπει να δωρίσουμε μόνο σε πολύ σημαντικά και αγαπημένα πρόσωπα της ζωής μας. Ανακαλύψαμε επίσης όμορφα κολιέ που συνδυάζουν το σύμβολο του απείρου με την καρδιά.

Το κλασικό κολιέ σταυρός Το κλασικό ανάμεσα στα κολιέ συμβόλων. Ο σταυρός είναι το πιο σημαντικό σύμβολο του χριστιανισμού. Αντιπροσωπεύει την πίστη μας, συμβολίζει τον Ιησού Χριστό και τις χριστιανικές αξίες. Σίγουρα ο καθένας έχει φορέσει ένα κολιέ σταυρό που του έχει δωρήσει η νονά ή ο νονός στη βάπτιση. Φυσικά δεν θέλουμε να φοράμε όλη την ζωή μας τον ίδιο σταυρό. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εμάς έχουμε πολλά σχέδια κολιέ με σταυρό. Έτσι, αυτού του είδους κολιέ είναι τέλεια για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα ως δώρο για τη μαμά ή τη γιαγιά.

Τα κολιέ οικογένεια – Η ευτυχία μας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια, τουλάχιστον έτσι πιστεύουν οι πιο πολλοί άνθρωποι. Είναι πάντα εκεί για να μας προσέχει, να μας στηρίξει, να μας παρηγορήσει και φυσικά

μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να μοιραστούμε την ευτυχία μας στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Τα κολιέ οικογένεια ενσωματώνουν ακριβώς αυτά τα σημαντικά πράγματα της ζωής και της κοινωνίας μας σε ένα όμορφο κόσμημα. Είναι τέλεια για να φορεθούν από μια περήφανη μαμά ή μια γυναίκα που θα γεννήσει σύντομα.

Τα κολιέ οικογένεια είναι κολιέ με απεικόνιση οικογένειας σε διαφορετικά σχέδια. Τα συναντάμε σε πολλές μορφές. Αυτό συμβαίνει φυσικά επειδή υπάρχουν οικογένειες διαφορετικού μεγέθους και “σύστασης”. Κολιέ οικογένεια με ένα αγόρι ή κορίτσι, με έως 3 κορίτσια ή αγόρια. Τα παιδιά αυτά κρατούνται από τα χεράκια των γονιών και σχηματίζουν έτσι μια όμορφη οικογένεια. Ένας δημοφιλής τύπος αυτών των κολιέ είναι επίσης σε σχήματα σταγόνας. Συμβολίζουν την οικογένεια με πιο διακριτικό τρόπο, με τους γονείς να απεικονίζονται σε μεγάλες σταγόνες ενώ τα παιδιά απεικονίζονται ως μια μικρή σταγονούλα. Τα παιδιά συνήθως συμβολίζονται με μπλε ή ροζ αποχρώσεις, ανάλογα με το αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι αντίστοιχα.

Συνολικά, μπορεί να πει κανείς ότι τα μαγευτικά κοσμήματα με σύμβολα όπως τα παραδείγματα παραπάνω έχουν μια ιδιαίτερη επίδραση και έλξη στους ανθρώπους. Ένα είναι σίγουρο, οι άνθρωποι που τα φορούν δεν μπορούν άλλο να αποχωριστούν τη γοητεία αυτών των κομψών κοσμημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ