HELLO! NEWSLETTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

Στο νέο τεύχος του HELLO! που κυκλοφορεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Don Julio: Ένα ταξίδι γεμάτο πάθος με προορισμό τη Μύκονο

Don Julio: Ένα ταξίδι γεμάτο πάθος με προορισμό τη Μύκονο

Η ιστορία της tequila Don Julio είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη ζωή του ιδρυτή της, Don Julio González και με αυτό την συνόδευε: το πάθος για ό,τι έκανε.
Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Όσο η φήμη αυτής της tequila ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το όραμα ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα.

Η tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.

Φέτος το καλοκαίρι, οι διακοπές μας έχουν αρώματα από εσπεριδοειδή και γλυκές νότες, γαρνιρισμένες με αλάτι. Τρία διαφορετικά δροσερά serves της tequila Don Julio που μας συνοδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς!

Paloma

H signature Paloma με βάση την Don Julio Reposado, που περιλαμβάνει χυμό από φρέσκο grapefruit, lime, σιρόπι αγαύης & σόδα. Γαρνίρεται με φύλλα κόλιανδρου και αλατισμένο grapefruit και σερβίρεται σε υψηλό ποτήρι.

Margarita

Η απόλυτη Margarita απογειώνεται με την Don Julio Blanco, ολοκληρώνεται με lime & σιρόπι αγαύης, γαρνίρεται με ξύσμα από 1 lime και θαλασσινό αλάτι. Σερβίρεται σε χαμηλό ποτήρι και ξεχωρίζει για την φρέσκια, έντονη γεύση της.

1942 Neat

H Don Julio 1942 συνδυάζεται με τις γλυκές επιλογές και σερβίρεται σκέτη, με πάγο.

Τι σημαίνει πάθος [páθos]​;

H μεγάλη αγάπη και ο ενθουσιασμός για κάτι, η ολοκληρωτική αφοσίωση, η μεγάλη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα για την επίτευξη κάποιου στόχου ή την διατήρηση κάποιας αξίας.
Πάθος για την δημιουργία της tequila. Πάθος για την τέχνη. Πάθος για τους ανθρώπους. Πάθος για τον τόπο. Made with Pathos. Crafted with Devotion. #tasteofdevotion

Έξι σημαντικοί δημιουργοί συναντήθηκαν φέτος στην Μύκονο και έφεραν στο σήμερα τις αξίες του Don Julio González. Όπως εκείνος με μόνη δύναμή του το μεγάλο πάθος και όραμά του να φέρει την επανάσταση στην tequila, δεν έκανε καμία υποχώρηση στην ποιότητα, δίνοντας σε κάθε αγαύη χωριστά τη δυνατότητα να αναπτυχθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές πριν το θερισμό και διαλέγοντας τις πιο χυμώδεις piña, μεταφέροντας τις ο ίδιος στο αποστακτήριο του, έτσι και οι 6 σύγχρονοι artisans βρήκαν το δικό τους πάθος στο νησί, εμπνεύστηκαν και μας έδωσαν πίσω στην πόλη (και όχι μόνο) εκλεκτά κοσμήματα, μοναδικό άρτο, επιδόρπια με Don Julio reposado, πίνακες και κεραμικά.

Οι artisans

Αυτό που έχει σημασία στη ζωή, είναι να κάνεις τα πάντα με Πάθος.​ Να είσαι αφοσιωμένος στην τέχνη σου, να αγαπάς τις ρίζες σου​ και να μη σταματάς να εμπνέεσαι… ​από τον τόπο σου.​ Πάθος είναι να δημιουργείς…πάντα βάζοντας ένα κομμάτι της ψυχής σου.​ Και να το μοιράζεσαι με τους ανθρώπους σου.


Παΐσιος Μεντεσίδης, Jewel Manufacturer

Το δικό μου πάθος είναι οι Άγριες Υφές, οι Ακανόνιστες γραμμές, τα Σημάδια του χρόνου.

Ιάνθη Μιχαλάκη – Μαρία Αλαφούζου, Bakers of Kora

Το δικό μας πάθος είναι τα Τοπικά Βότανα, ο Αέρας και ο Ήλιος, το Έδαφος και η Γη.

Κρίτων Πουλής, Chef Patisserie of Bon Bon Fait Maison

Μελίνα Κόαν, Painter

Το δικό μου πάθος είναι το Απέραντο Γαλάζιο, η Αύρα του Νησιού, η Φύση.

Δήμητρα Γρίβα, Potterist & Concrete Artist

Το δικό μου πάθος είναι οι Καμπυλότητες, η Αυθεντικότητα, οι Άνθρωποι.

Salud σε αυτούς και σε όσους ζουν την ζωή με πάθος!

#DonJulioTequila #DonJulioMykonos #TasteOfDevotion