Η Ellie Goulding πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Caspar Jopling. Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι 27 ετών και είναι έμπορος τέχνης.

Ο γάμος τους τελέστηκε στον καθολικό ναό του York Minster, το μεσημέρι του Σαββάτου στις 31 Αυγούστου. Στο γάμο της Ellie Goulding και του Caspar Jopling παρευρέθησαν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Η Ellie Goulding ήταν μία άκρως εντυπωσιακή νύφη, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό του οίκου Chloé σε βικτοριανό στυλ σχεδιασμένο από τη Natacha Ramsay-Lévi. Το νυφικό της ήταν κατάλευκο, με μακριά κεντημένα μανίκια, ψηλό λαιμό κεντητές πέρλες.

Η νύφη επέλεξε να κάνει ένα πολύ χαλαρό κότσο σινιόν στα μαλλιά της ώστε να μπορέσει να σταθεί το μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό πέπλο της. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό καθώς ήθελε να κινηθεί σε γήινες αποχρώσεις.

Έξω από τον καθολικό ναό του York Minster υπήρξαν εκατομμύρια θαυμαστές της Ellie Goulding που την περίμεναν καθώς ήθελαν να είναι δίπλα της σε αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή της ζωή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ