Σε κλειστό συνέδριο της εταιρείας Gruppo Portioli βρέθηκε ο Νίκος Πάπας. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Espresse συναντήθηκε με τον Moreno Portioli και τον Mattia Portioli στα πλαίσια του συνεδρίου, ενώ όλοι μαζί έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο καφές espresso Portioli, αποκλειστικής διάθεσης της εταιρείας Espresse στην Ελλάδα, κατατάσσεται πρώτος μεταξύ των premium brands.Η ιστορία του καφέ Portioli ξεκινά στο Μιλάνο όταν, το 1958, ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας. Σήμερα χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, ο καφές Portioli, έχει κερδίσει την προτίμηση των coffee gourmets και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η Portioli, πλέον στην τέταρτη γενιά της, παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη στην προσφορά καφέ κορυφαίας ποιότητας για τους πελάτες της.

Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του εκλεκτού καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού οίκου Portioli. Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ του κλάδου και κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά του ποιοτικού καφέ. Απ’ τη σύσταση της, έχει εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Στόχος της εταιρείας είναι, να συνεχίζει να δικαιώνει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Γιατί για την Espresse ο καλός καφές είναι ύψιστη αξία και όπως είπε ο Νίκος Πάπας «οι αξίες, είναι πάνω απ’ όλα».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE AE κ. Νίκος Πάπας, με τον Πρόεδρο κ.Moreno Portioli και  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Mattia Portioli του GRUPPO PORTIOLI, στο ετήσιο κλειστό συνέδριο της εταιρείας. Γιατί «οι αξίες, είναι πάνω απ’ όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ