Σήμερα είναι η μεγάλη πορεία του Athens Pride 2023 και ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Ο αγαπημένος δημιουργός φιλοξενήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και μετέφερε το μήνυμα της Ημέρας Περηφάνιας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε «ότι τα αιτήματα της LGBTQ+ κοινότητας είναι αιτήματα όλων των ανθρώπων. Γιατί στην ουσία το αίτημα δεν είναι να περάσει ένα νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ή την τεκνοθεσία. Το βασικότερο αίτημα, που θα έπρεπε να είναι αίτημα όλων των ανθρώπων είναι να μπορούμε να είμαστε οι εαυτοί μας, οι ευτυχισμένοι οι χαρούμενοι εαυτοί μας. Τα παιδιά να έχουν μια όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, μια όμορφη σχέση, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο, τρομοκρατημένο κάθε φορά που ένα παιδί θα πρέπει να κάνει αυτό το «άνοιγμα» και να αποκαλύψει στους γονείς του τη σεξουαλικότητα του. Να μην κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, να μην κινδυνεύει να το διώξει ποτέ κανείς».

Δείτε όλη τη συζήτηση με την Ναταλία Γερμανού εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ