Από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, η Χώρα των Ξωτικών σε περιμένει στην χριστουγεννιάτικη GoldenLand, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall! Ο μαγικός κόσμος με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και τον Rudolph το ελαφάκι προσκαλεί μικρούς και μεγάλους και να ζήσουν νέες παραμυθένιες περιπέτειες.

Μπες στο Μπαούλο των Παιχνιδιών όπου φυλάσσονται όλα τα δώρα μέχρι την τελευταία νύχτα του χρόνου και δες τα σκανταλιάρικα ξωτικά επί τω έργω, σε ένα μοναδικό 3D film μικρού μήκους

Μπες στο Μπαούλο των Παιχνιδιών όπου φυλάσσονται όλα τα δώρα μέχρι την τελευταία νύχτα του χρόνου και δες τα σκανταλιάρικα ξωτικά επί τω έργω, σε ένα μοναδικό 3D film μικρού μήκους

Παραμυθένια Χριστούγεννα μόνο στο Golden Hall! Ταξίδεψε με το Xmas Express σε κάθε γωνιά της χριστουγεννιάτικης GoldenLand και ανακαλύψτε την Χώρα των Ξωτικών!

Το Εργαστήρι Παιχνιδιών
Μπες στο Εργαστήρι Παιχνιδιών, γνώρισε τα πειραχτήρια ξωτικά που είναι οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, παίξε και κατασκεύασε μαζί τους μοναδικά δώρα και χειροτεχνίες. Μην ξεχάσεις να γράψεις το γράμμα σου για τον Άγιο Βασίλη και να πάρεις το εισιτήριό σου για να ταξιδέψεις με το Xmas Express σε κάθε γωνιά της χριστουγεννιάτικης GoldenLand!

Η χριστουγεννιάτικη GoldenLand περιμένει μικρούς και μεγάλους έως τις 4 Ιανουαρίου μόνο στο Golden Hall.

Παίξε στο Φανταστικό Δεντρόσπιτο ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, με τη βοήθεια των μαγικών γυαλιών VR!

Σοκολατόσπιτο & Παιχνιδόσπιτο
Με τόση δουλειά, βοηθώντας τα ξωτικά, θα χρειαστείς δύναμη και ενέργεια. Πέρασε, λοιπόν, από το Σοκολατόσπιτο για χριστουγεννιάτικα γλυκά και ζαχαρωτά, ενώ Μαλλί της Γριάς και Μπαλόνια, θα βρεις ακριβώς απέναντι από το Μπαούλο των Παιχνιδιών!

Τα Μαγικά Δεντρόσπιτα
Στο Μαγικό Δεντρόσπιτο θα μεταμορφωθείς με face painting σε ξωτικό, ελάφι και σε όλες τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες φιγούρες προτού μπεις στο Φανταστικό Δεντρόσπιτο για να ζήσεις μαζί με τους φίλους σου μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Όχημα; Ένα ζευγάρι γυαλιά VR και η μαγεία ξεκινά! Εσύ και οι φίλοι σου θα παίξετε
εικονικό χιονοπόλεμο και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Αν χρειαστείς δύναμη και ενέργεια, πέρασε από το Σοκολατόσπιτο για γλυκά και ζαχαρωτά!

Μαλλί της Γριάς και μπαλόνια θα βρεις ακριβώς απέναντι από το Μπαούλο των Παιχνιδιών!

Μην ξεχάσεις να φωτογραφηθείς με τον Rudolph το ελαφάκι, που κοιμάται στη λίμνη, πριν οδηγήσει το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη!

Το Μπαούλο των Παιχνιδιών
Όλα τα δώρα φυλάσσονται μέχρι την τελευταία νύχτα του χρόνου στο Μπαούλο των Παιχνιδιών! Έλα και δες πώς τα ετοιμάζουν τα ξωτικά!

Μην ξεχάσεις φεύγοντας να βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Rudolph το ελαφάκι και το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη!

Το δέντρο των Ευχών της GoldenLand! Κάθε παιδική ευχή εμφανίζεται πάνω στο δέντρο σαν λαμπιόνι και τα Χριστούγεννα το δέντρο του Golden Hall λαμποκοπά!


Γνώρισε από κοντά τη χριστουγεννιάτικη GoldenLand
Από 16/11 έως 7/12: Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο: 11:00-20:00
Από 13/12 έως 22/12: Παρασκευή 17:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή: 11:00-20:00
Από 23/12 έως 04/01: Καθημερινές: 12:00-21:00, Παραμονές Σάββατο και Κυριακή: 11:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων στη Χώρα των Ξωτικών, πατήστε εδώ: https://goldenhall.gr/gr/news-events/1126-christmas-in-goldenland

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ