Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

 

Νάνσυ Παραδεισανού, Φαίη Σκορδά

Μίλτος Καμπουρίδης, Σάκης Τανιμανίδης

Νάνσυ Παραδεισανού, Σάκης Τανιμανίδης, Φαίη Σκορδά, Μαρίνα Βερνίκου

Στηρίζοντας τη μαγική συνεργασία του Museum of Illusions Athens και του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα: Η Φαίη Σκόρδα, η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Μαρίνα Βερνίκου, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Εύη Σταθάτου, ο Δημήτρης Ταταράκης κα., επιβεβαίωσαν με την παρουσία τους πως μια ευχή είναι μαγική, καθώς έχει θεραπευτική δύναμη για τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου μέρος των πωλήσεων των εισιτηρίων και συγκεκριμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου, που φέρουν το key visual της ενέργειας, θα δοθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) για να εκπληρωθούν ευχές παιδιών του Οργανισμού.
Οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στο χώρο του Μουσείου, που ήταν γεμάτο πραγματικές ευχές παιδιών, κι έζησαν μια συναρπαστική βιωματική και ψυχαγωγική εμπειρία μέσα από μια σειρά μοναδικών οπτικών και διαδραστικών ψευδαισθήσεων.

Η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Ήθελα πολύ να παρευρεθώ και να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Σάκη Τανιμανίδη και στην ομάδα του Museum of Illusions Athens για την σημαντική τους συνεισφορά στο Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος)»

Ο Σάκης Τανιμανίδης, συνιδιοκτήτης του ομίλου Enthoosia, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχτήκαμε φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μας να συμβάλουμε κι εμείς στην πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος). Σας περιμένουμε όλους αυτές τις γιορτές να ανακαλύψετε τη μαγεία των ψευδαισθήσεων, στο Museum of Illusions Athens, που με τόση αγάπη διαμορφώσαμε, γεμίζοντας το με τις ευχές παιδιών.»
Αυτές τις γιορτές, το Museum of Ιllusions Athens προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν, να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) με την αγορά εισιτηρίων και επιλεγμένων προϊόντων από το κατάστημα του Μουσείου.

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια στο https://www.museumofillusions.gr/el/
Μουσείο Ψευδαισθήσεων
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ.
Σάββατο – Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων:
Ενήλικες: 9€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)
Διεύθυνση:
Ερμού 119, 10555 Μοναστηράκι – Αθήνα

Σχετικά με τον όμιλο Enthoosia:
Ο όμιλος Enthoosia ιδρύθηκε το 2018 από τον Μίλτο Καμπουρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη και δραστηριοποιείται στη βιωματική διασκέδαση. Όπως ορίζει και η ετυμολογία της λέξης, το όραμα του ομίλου Enthoosia είναι να αναπτύσσει και να λειτουργεί επιχειρήσεις που παρέχουν αξιομνημόνευτες και εκπαιδευτικές εμπειρίες που προκαλούν ενθουσιασμό. Παράλληλα, επιδιώκει να εξελίσσει συνεχώς τις δραστηριότητές του, δημιουργώντας καινούριες, καινοτόμες εμπειρίες. Ο όμιλος Enthoosia είναι Master Franchisor του brand Museum of Illusions, τον πιο καινοτόμο χώρο στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, έχοντας δικαιώματα franchise για 20 χώρες. Επίσης, στον όμιλο ανήκουν το brand ViRtuality, ένας πολυχώρος εικονικής πραγματικότητας στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και το ταξιδιωτικό πρακτορείο World Party Traveller.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο https://www.enthoosia.com/
Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!