Σε ένα φαντασμαγορικό event που πραγματοποιήθηκε στο “Box Athens” έλαβαν χώρα τα Influencer Marketing Awards 2022 και η LG HELLAS τιμήθηκε με δύο “Bronze Awards” για τις πρωτοποριακές ενέργειες “LG OLED TV Stories” και “LG OLED Gallery TV-Design Campaign”. Πρόκειται για δύο διακρίσεις που αντικατοπτρίζουν την καινοτομία της LG HELLAS στον τομέα του Influencer Marketing και συνιστούν σημαντικό οδηγό για μελλοντικές ενέργειες. 

Η καμπάνια “LG OLED TV Stories” στόχευσε στην ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών της LG OLED Gallery TV, μέσα από βίντεο-συνεντεύξεις γνωστών προσωπικοτήτων που συνδέονται με τον κόσμο της τηλεόρασης. Η Ρένα Μόρφη, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Σωτήρης Δανέζης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Τόνια Σωτηροπούλου διηγήθηκαν τις δικές τους τηλεοπτικές ιστορίες στην παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Σωτήρη Δανέζη. 

Οι influencers ανάρτησαν στο προσωπικά τους Social Media τη συνέντευξή τους και μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους τις δικές τους «Ιστορίες Τηλεόρασης», αλλά και τους λόγους που έχουν επιλέξει την LG OLED TV στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Η καμπάνια “ LG OLED Gallery TV-Design ” συνιστά μια ακόμη καινοτομία της LG HELLAS, μιας και κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη απήχηση στο εξειδικευμένο κοινό του minimal design και της μοντέρνας τέχνης. Με στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών λειτουργιών της LG OLED Gallery TV, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, επιλέχθηκαν 12 influencers με εξειδίκευση στον τομέα της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, οι οποίοι εγκατέστησαν την τηλεόραση στο χώρο τους και μοιράστηκαν με τους ακόλουθους τους τα προνόμια που έλαβαν από τη χρήση της.

Ο Μάνθος Πάγκαλος, Head of Consumer Department της LG HELLAS δήλωσε: «Κάθε διάκριση αποτελεί μία πιστοποίηση ότι η LG HELLAS βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση. Στόχος της LG είναι να καινοτομεί σε όλους τους τομείς και ευχαριστούμε πολύ τη συγκεκριμένη διοργάνωση που το αναγνωρίζει μέσα από μια διπλή βράβευση.» Στόχος της LG HELLAS είναι η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε όλα τα επίπεδα και η προσφορά της σε όλα αυτά που αγαπούν, μέσα από την τεχνολογία και την καινοτομία της, και αυτό επιβραβεύεται.

Κεντρική φωτογραφία: Βαρβάρα Βαγιανού, Αντωνία Αθανασέλλη, Άρης Κουτελός, Μάνθος Πάγκαλος, Μαρίνα Κουταρέλλη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ