Για να μην γίνεις ένα με το στρες σου, για να χαλαρώνεις και να αδειάζεις το μυαλό σου, για να κοιμάσαι και να ξυπνάς αναζωογονημένος, για να αποκτά το σώμα σου μνήμη και να θυμάται μόνο την αγκαλιά και το χάδι… ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το καινοτόμο πρόγραμμα αγοράς στρώματος «Mat(s)tress Free».

Σκέψου ότι είναι σημαντικό να μπορείς να αφιερώνεις στο σώμα σου τον χρόνο που χρειάζεται πάνω σε ξεκούραστα υλικά, επιλέγοντας το στρώμα των ονείρων σου στην Mat & Pil. Γιατί ο αφρός μνήμης της Mat & Pil αγκαλιάζει το σώμα και τα σημεία που απαιτούν περισσότερη φροντίδα και ξεκούραση και καλύπτει την ανάγκη σου για έναν χορταστικό και απαλό ύπνο.

Μέσα από υλικά οικολογικής προέλευσης και με τη χρήση επιλεγμένων υφασμάτων, το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free» δημιουργήθηκε για να σε αποτραβήξει από την ρουτίνα σου και να σε φέρει πιο κοντά στα όνειρα σου.


Πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Μπορείς να παραγγείλεις ηλεκτρονικά το Mat & Pil στρώμα εύκολα και γρήγορα χωρίς άγχος ενώ βρίσκεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου με την καθοδήγηση των ανθρώπων της Mat & Pil και να το παραλάβεις άμεσα στον χώρο σου. Το μόνο που απομένει είναι να ανακαλύψεις την τεχνολογία του memory foam, αφήνοντάς το να ορίσει τον ύπνο σου και να σου προσφέρει τελικά μια μοναδική εμπειρία, μια εμπειρία ζωής.

Στην Mat & Pil αγαπάμε την ελευθερία επιλογών και γι’αυτό δίνουμε την δυνατότητα αν θελήσεις, εντός 15 ημερών, να επιστρέψεις το στρώμα που έχεις παραλάβει, γιατί δεν σου ταιριάζει/ δεν σε επέλεξες σωστά/ δεν είναι αυτό που περίμενες και να διαλέξεις ένα άλλο ή να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Για μας στην Mat & Pil, άλλωστε, κάθε επιστρεφόμενο στρώμα είναι και μια οικολογική αποστολή που ξεκινά για να βρει έναν νέο παραλήπτη. Δεν είναι ψέμα! Τα επιστρεφόμενα στρώματα ανακυκλώνονται και γίνονται το όνειρο του κάθε κατοικιδίου!

Είναι τα δικά μας Mat & Pil Pet Beds, ιδανικά για να δώσεις στα αγαπημένα σου ζωάκια μια διαφορετική αίσθηση περιποίησης και φροντίδας. Για τον σκύλο ή την γάτα σου και όχι μόνο, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Γιατί σίγουρα θέλεις το κατοικίδιο σου να σε λατρεύει και ως γνωστό αντανακλούν την αγάπη που παίρνουν στο βλέμμα τους.

Ένα ενδιαφέρον hint για τα Mat & Pil Pet Beds είναι ότι φτιάχνονται από υφάσματα που είναι ανθεκτικά σε χιλιάδες τριβές, είναι αδιάβροχα και αλέκιαστα για να διευκολύνουν στο κομμάτι της καθημερινής καθαριότητας. Ενώ το πιο δυνατό τους χαρακτηριστικό είναι ο ανατομικός αφρός μνήμης ώστε να ανακουφίζονται τα κατοικίδια από τους επιμέρους πόνους στις αρθρώσεις.

Εσύ θα δώσεις μια ευκαιρία στην καθημερινότητά σου και στην ποιότητα ζωής σου, μέσα από το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free»; Θα χαρίσεις την απόλαυση του ανακουφιστικού ύπνου στο κατοικίδιο σου; Πες «hello» στα καλύτερα που θα ‘ρθουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ