Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Φίλοι και γνωστοί είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Νικηφόρο Κασιμάτη από τη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι». Ο Δημήτρης Τσούτσης έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» (όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης), αλλά αγαπήθηκε και στον απολαυστικό ρόλο του «Νικηφόρου Κασιμάτη», του καναλάρχη που είχε φλερτ με την Ντένη Μαρκορά.

«Ο Πρόεδρος Βασίλης Πουλαντζάς, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Λιγνάδης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι εμείς στο Εθνικό Θέατρο εκφράζουμε βαθιά θλίψη κι αποχαιρετούμε τον σπουδαίο ηθοποιό και φίλο Δημήτρη Τσούτση. Ένας θεατράνθρωπος με αστείρευτο ταλέντο που αφιερώθηκε στην τέχνη του συμμετείχε σε δεκάδες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του γνωρίζοντας ευρεία αποδοχή, αγάπη κι εκτίμηση από κοινό και συναδέλφους. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επίσημη ανακοίνωση, το Εθνικό θέατρο.

Το πρωί της Πέμπτης τελέστηκε η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού στο κοιμητήριο του Βύρωνα. Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θανάσης Παπαθανασίου με το συγγραφικό του δίδυμο Μιχάλη Ρέππα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και πολλοί ακόμη.

Θανάσης Παπαθανασίου με το συγγραφικό του δίδυμο Μιχάλη Ρέππα

 

 

Σταμάτης Φασουλής

 

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

 

 

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

 

Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ