Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χθες το βράδυ, είχε τα εγκαίνια της πρώτης του φωτογραφικής έκθεσης. Ο γνωστός παρουσιαστής με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια υποδέχθηκε γνωστούς και φίλους στo Blender Gallery.

Ο Γρηγόρης πραγματοποίησε ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Las Vegas με ενδιάμεσες στάσεις σε πόλεις και χωριά που συνθέτει την πρώτη έκθεση φωτογραφίας του.

Η έκθεση αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019. Είναι εικόνες από την καθημερινότητα, που κάποιες από αυτές σε λίγα δευτερόλεπτα θα είχαν χαθεί αν δεν αποτυπώνονταν και κάποιες άλλες ήταν εκεί ώρες, μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια πριν αποτυπωθούν. Μία έκθεση φωτογραφίας που μέσα από τις εικόνες της θα επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό, τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης του οικοδεσπότη της late night ζώνης του ΑΝΤ1. Η σύντροφος του Γρηγόρη, Νάνσυ Αντωνίου βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, καθώς στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Ο Γρηγόρης όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν πολύ χαρούμενος, συνομιλούσε με τον κόσμο και τους εξηγούσε την ιστορία της κάθε φωτογραφίας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νατάσα Θεοδωρίδου

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάνσυ Αντωνίου

Έλλη Κοκκίνου

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Mike

Όλγα Καραβερβέρη

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Πάνος Σόμπολος

Πασσάς-Ράπτης-Αρναούτογλου-Λαμπρόπουλος

Prestige the Band-Μποτρίνι-Αντωνίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Γιάννης Ζουγανέλης

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Ελεονώρα Μελέτη

Αρναούτογλου-Μελέτη-Μαροσούλης

Μαρία Μπεκατώρου

Μαρία Μπεκατώρου-Νάνσυ Αντωνίου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ