Η Sonya Yoncheva, η διάσημη σοπράνο και πρέσβειρα της Rolex, έδωσε ένα εκπληκτικό ρεσιτάλ την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, με Χορηγό την Rolex, προσκεκλημένη από την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η κορυφαία σοπράνο, στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, ερμήνευσε αποσπάσματα από διάσημες άριες του Πουτσίνι και του Βέρντι, συνοδευόμενη από την Ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής και τον τενόρο Μαρίν Γιόντσεφ υπό την διεύθυνση του Φιλίπ Ωγκέν.

Στα encore, ερμηνεύοντας το ’Ο Μio Babbino Caro’’του Πουτσίνι καθώς και το ‘Libiamo’’ από την Τραβιάτα του Βέρντι, αποθεώθηκε ενθουσιάζοντας το κοινό.

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Yann Du Pasquier, Sonya Yoncheva, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη

Το ρεσιτάλ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 25 χρόνια της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, με τα έσοδα να διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης.

Η Rolex Ελλάδας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας της, συνέβαλε στο κοινωνικό έργο της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ως Μέγας Χορηγός του ρεσιτάλ της Sonya Yoncheva.

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Yann Du Pasquier, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Kατερίνα Σακελλαροπούλου με την Sonya Yoncheva

Η σύνδεση της Rolex με την Sonya Yoncheva, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της σχέσης της Rolex με την μουσική, που προάγει αδιάλειπτα την τέχνη, εδώ και 40 χρόνια, στηρίζοντας κορυφαίους καλλιτέχνες του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ROLEX,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ