Η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πολυάσχολη και έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο με δραστηριότητες. Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο να αφιέρωνει στον εαυτό της ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Woman’s Health, είχε μοιραστεί τα μυστικά της για να είναι fit και υγιής στο σώμα αλλά και στο πνεύμα.

Μέγκαν Μαρκλ

Επενδύστε στον εαυτό σας

«Είμαστε όλοι πολυάσχολοι και κάνουμε τόσα πολλά πράγματα. Έτσι, πάντα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να αποσυμπιεστώ. Να χαζέψω στη τηλεόραση, να παίξω με τα σκυλιά μου και να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί. Είναι σαν μία επένδυση στον εαυτό μου. Είναι ισορροπία!», ήταν τα λόγια της Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε το 2016.

Να έχετε κίνητρο

«Η υγεία μου, ο τρόπος που σκέφτομαι, το συναίσθημα που έχω μετά από τη γυμναστική, όλα αυτά τα πράγματα με ωθούν να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Κάποιες φορές η ιδέα της γυμναστικής μου φαίνεται σχεδόν τρομακτική, αλλά πάντα προσπαθώ να υπενθυμίζω στον εαυτό μου, πόσο καλά αισθάνομαι μετά. Μία ευφορία!», είχε δηλώσει η Μέγκαν στη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Τα μυστικά της Δούκισσας του Σάσεξ για να είναι υγιής στο σώμα και στο πνεύμα

Yoga

«Η μαμά μου είναι δασκάλα της yoga και έτσι αυτή, ρέει στο αίμα μου. Λατρεύω ένα μάθημα vinyasa yoga σε ένα σκοτεινό δωμάτιο υπό το φως των κεριών. Είναι ό,τι καλύτερο!», είχε πει η Μέγκαν για τη μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ.

Διαλογισμός μέσα από την άσκηση

«Το τρέξιμο πάντα ήταν ο τρόπος να διαλογιστώ εν κινήσει. Μου επιτρέπει να ξεφύγω», είχε αποκαλύψει το 2016.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Αγκαλιάστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας

«Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω τις φακίδες μου. Και τις λατρεύω!», είχε δηλώσει για τη σχέση της με την εικόνα της.

Μην ξεχνάτε τις αναπνοές

Η Μέγκαν Μαρκλ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις σωστές αναπνοές κατά τη διάρκεια της άσκησης. «Να αναπνέετε αργά και προσεκτικά», συμβουλεύει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ