Με ομιλίες, βραβεύσεις και μέτρα ασφαλείας έγινε η τελετή λήξης της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς που άφησε όμορφες εντυπώσεις και εξαιρετικά σχόλια για την φετινή της διοργάνωση.

Η ομιλία του Προέδρου της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργου Παπαδόπουλου στη Τελετή Λήξης της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

«Η Ανθοκομική Έκθεση στάθηκε όρθια σε δύσκολες υγειονομικά συνθήκες και στήριξε έμπρακτα τον δυναμικό κλάδο των ανθοκαλλιεργητών και φυτοπαραγωγών», όπως τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος και «έγινε πράξη η στρατηγική απόφαση της Ανθοκομικής να επενδύσει στο εκθεσιακό της σκέλος», όπως επεσήμανε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η ομιλία του Δήμαρχου Κηφισιάς Γ. Θωμάκου στη Τελετή Λήξης της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς. Αξιοσημείωτο γεγονός υπήρξε η ευγνωμοσύνη που εξέφρασε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου προς τον Δήμαρχο προσωπικά αλλά και και τις Διοικήσεις των Ανθοκομικών Εκθέσεων Κηφισιάς για τη φιλοξενία του Συλλόγου και τη πολύτιμη βοήθειά τους. Τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 1500 νέοι εθελοντές έχουν εγγραφεί μέσα από την έκθεση, με τρεις από αυτούς να έχουν βρεθεί συμβατοί, χαρίζοντας ελπίδα και ζωή σε ασθενείς.

Βράβευσή του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που παρέλαβε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, κυρία Ινώ Κωνσταντοπούλου από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γ. Θωμάκο και τον Πρόεδρο της Ανθοκομικής έκθεσης Γιώργο Παπαδόπουλο στη Τελετή Λήξης της 67ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Βραβεία απονεμήθηκαν σε όσους συνέβαλλαν στην υλοποίησή της. Και του χρόνου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!