Θεατρική πρεμιέρα για το συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο θέατρο Γκλόρια με το έργο “Η Σκούπα”. Το παρών στη πρεμιέρα έδωσαν άνθρωποι από το καλλιτεχνικό χώρο, δείτε ποιοι θαύμασαν επί σκηνής την Μελέτη Ηλία, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Παρθένα Χοροζίδου και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η Σκούπα είναι μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα. Τη σύγχρονη εργαζόμενη που οφείλει να είναι και συνεπής στην εργασία όσο ένας άντρας αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ νοικοκυρά ΚΑΙ μητέρα ΚΑΙ σύζυγος ΚΑΙ ερωμένη.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

ΒΙΛΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Σε μια εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων εργάζονται πέντε γυναίκες υπάλληλοι (αλφαβητικά: ΣΙΛΒΙΑ ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ, BIBIAN ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ, ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ και ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ) και ο προϊστάμενος τους (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ). Η εταιρεία ανήκει στον κύριο Μπουρλά (ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ) και την σύζυγο του (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ). Είναι μια ελληνική εταιρεία που θαλασσοδέρνεται στα χρόνια της οικονομικής λιτότητας. Υπάλληλοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και ένα αφεντικό, που η “παντοδυναμία” του τον κάνει αυταρχικό και αντιπαθή.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ ΤΖΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΤΖΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ ΜΑΝΟΣ ΝΙΦΛΗΣ

ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΗΣ ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Η κωμωδία αρχίζει όταν μια υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να “φαλιρίσει” επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαια της, να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Έτσι αρχίζει ένας μυστικός πόλεμος ανάμεσα στους υπαλλήλους και την εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Πρώτα απ όλα οι υπάλληλοι πρέπει να μπουν στο γραφείο και στο κομπιούτερ του αφεντικού χωρίς να τις πάρει πρέφα. Γι αυτό το λόγο ρίχνουν υπνωτικό στο ουίσκι του.

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΧΑΝΟΣ ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ ΤΖΩΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ

Αλλά κατά λάθος αυτό το ουίσκι αντί να το πιει το αφεντικό, το πίνει μια υπάλληλος που πέφτει σε λήθαργο. Έτσι αρχίζει μια αλυσίδα από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές μέχρι τελικής πτώσεως.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ