Τείχη από ντόνατς «χτίζονται» σε γαμήλιες δεξιώσεις καθώς είναι το νέο food trend που έχει ενθουσιάσει τους μελλόνυμφους. Ουσιαστικά, πρόκειται για μεγάλες ξύλινες, πλαστικές ή γυάλινες επιφάνειες στις οποίες κρέμονται λαχταριστά ντόνατς που προορίζονται για τους καλεσμένους. Υπάρχουν όμως φορές, που τα αφράτα ντόνατς αποτελούν απλά μέρος της γαμήλιας διακόσμησης.

Τα τείχη από ντόνατς είναι το νέο γαμήλιο food trend

Περισσότερες από 60.000 αναρτήσεις στo Instagram, έχουν hashtag το #donutwall και οι μελλόνυμφοι μπορούν να αντλήσουν ιδέες για το δικό τους «Donut wall». Αλλωστε, τα τείχη από ντόνατς μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το θέμα και τη χρωματική παλέτα του εκάστοτε γάμου, ενώ είναι ιδιαίτερα οικονομικά.

 

Η νέα τάση θέλει τα μελλοντικά ζευγάρια να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το γαμήλιο τραπέζι. Τα φανταχτερά και δαπανηρά δείπνα φαίνεται ότι έχουν αντικατασταθεί σε έναν βαθμό, από parties στα οποία οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν finger food και απλούστερα μενού που περιλαμβάνουν πίτσα, snacks ή vegan πιάτα.

Όσον αφορά τη γαμήλια τούρτα, φαίνεται ότι οι πολυόροφες τούρτες με το κλασικό παστέλ γλάσο, έχουν ξεπεραστεί. Σύμφωνα με τις αναζητήσεις των μελλόνυμφων στο διαδίκτυο, η νέα τάση για τις τούρτες είναι εκείνες με το μεταλλικό γλάσο ή οι λευκές μινιμαλιστικές τούρτες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ