Με ένα λαμπερό πάρτι στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη στο Κολωνάκι επέλεξε να καλωσορίσει τη νέα σεζόν το Δειπνοσοφιστήριον Catering! Το κορυφαίο catering, μετρώντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εστίαση και τη γαστρονομία, υποδέχτηκε συνεργάτες του, εκπροσώπους των media και celebrities, στο χώρο του εστιατορίου του Μουσείου Μπενάκη και στην πιο όμορφη βεράντα στο κέντρο της Αθήνας.

Τάκης Χριστοφιλέας, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Διομήδης Καψάλης

Χρυσάνθη Κουρούπη

Χριστοφιλέας Τάκης, Πορτοσάλτε Άρης, Χριστοφιλέας Δημήτρης

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν live sushi και εκλεπτυσμένες γεύσεις δια χειρός του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενώ τη βραδιά έντυσε με live μουσική η VIPARTIES, ένα από τα μεγαλύτερα Event Dj’s agency στην Ελλάδα. Η ιδιαίτερη σχέση του Δειπνοσοφιστηρίου Catering και του Μουσείου Μπενάκη ξεκίνησε πριν 20 χρόνια, όταν δημιούργησαν το εστιατόριο στον χώρο του μουσείου.

Αλμπέρτο και Σάρα Εσκενάζυ

Τάκης Χριστοφιλέας, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Διομήδης Καψάλης

Τσιλοχρήστου Εβίτα, Θύμιου Άρτεμις, Κώστας Τσολάκης, Έλφη Αλεξανδρόγλου

Έκτοτε η συνεργασία συνεχίζει δυναμικά και κάθε χρόνο οι γεύσεις του Δειπνοσοφιστήριον Catering συμπληρώνουν γαστρονομικά την εμπειρία που προσφέρει το Μουσείο Μπενάκη. Στο εστιατόριο και στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία εκδηλώσεις μεγάλου βεληνεκούς.

Ανθή Σαλαγκούδη, Δημήτρης Χριστοφιλέας, Βάσω Τόση

Τάσος Αρνιακός και η σύζυγός του Μαρί

Γεωργάκαινα Μαρία, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Κώστας Τσολάκης, Ανθή Σαλαγκούδη

Ο χώρος διατίθεται για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν αίγλη και κύρος, ενώ λειτουργεί και ως χώρος μαζικής εστίασης τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του μουσείου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ