Το σουρεαλιστικό σύμπαν του περιοδικού TOILETPAPER προσγειώθηκε στην Αθήνα, στο πιο radical-pop event της πόλης, powered by glo. Η Radical-Pop collection, μια limited edition συλλογή με τέσσερα σχέδια που συνδυάζουν δύο φαινομενικά αντίθετους κόσμους, αποκαλύφθηκε στο κοινό με την παρουσία ενός από τους συνιδρυτές του περιοδικού, του αντισυμβατικού φωτογράφου Pierpaolo Ferrari.

Oι Apostolos Mitropoulos, Silot, studiomateriality και Super Foteini εμπνεύστηκαν από τα αντισυμβατικά σχέδια που σχεδίασε το εμβληματικό περιοδικό για το glo και πρόσθεσαν τη δική τους εικαστική ερμηνεία σε τέσσερα δωμάτια του Gatsby Athens Hotel.

Toiletpaper
Pierpaolo Ferrari, Vitalii Kochenko, BAT General Manager GMCI, Fabio de Petris, Area Marketing Director GMCI

Οι καλεσμένοι πέρασαν μέσα από μια «μαγική» πύλη, όπου ένα τεράστιο ζευγάρι χέρια από τον κόσμο «Same and Different» τους υποδεχόταν στο σουρεαλιστικό σύμπαν του TOILETPAPER και του glo, και πολλές ακόμα εικαστικές εγκαταστάσεις, εμπνευσμένες από τα σχέδια της Radical-Pop συλλογής.

 Pierpaolo Ferrari, co-founder TOILETPAPER , Fabio de Petris, Area Marketing Director GMCI, Ηρώ Αρμάου Head of Marketing  GMCI  Γιώργος Καράβας
Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη , Κέισι Μίζιου
Cris Pantelidis

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!