Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον μαζί με τα παιδιά τους πολιτογραφήθηκαν Έλληνες. Ο χολιγουντιανός σταρ και η οικογένειά του είναι θαυμαστές της χώρας μας, μάλιστα η Ρίτα Γουίλσον έχει ρίζες από την Ελλάδα.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον περνούν πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο και στην Πάτμο, όπου διατηρούν και σπίτι. Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 27 Δεκεμβρίου, έγινε γνωστή η είδηση της τιμητικής πολιτογράφησης του αγαπημένου ηθοποιού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.

Δημοσιεύθηκε και επίσημη ανακοίνωση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Το γεγονός ότι οι αλλοδαποί ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΧΑΝΚΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΥΙΛΣΟΝ-ΧΑΝΚΣ, ΤΣΕΣΤΕΡ ΜΑΡΛΟΝ ΧΑΝΚΣ και ΤΡΟΥΜΑΝ ΘΕΟΝΤΟΡ ΧΑΝΚΣ προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς κατά την καταστροφική πυρκαγιά της 23-7-2018, που ξέσπασε στο Μάτι Αττικής, συνέβαλαν αποφασιστικά για την κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας, προκειμένου να φτάσει βοήθεια στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα. Η οικογένεια Χανκς έδωσε το σήμα σε όλη την υφήλιο για την άμεση εκδήλωση δράσεων αρωγής προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, καθώς η αναγγελία της πρόθεσης από μέρους τους ίδρυσης ενός παγκόσμιου φιλανθρωπικού οργανισμού για τη συγκέντρωση μεγάλων χρηματικών ποσών, κατέστησε άμεσα αντιληπτή από τη διεθνή κοινότητα την πραγματικότητα και τραγικότητα της κατάστασης, με αποτέλεσμα να αποσταλεί άμεσα βοήθεια από όλο τον κόσμο προς ανακούφιση των πυρόπληκτων”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ