Έρχονται Χριστούγεννα και ένα ταξίδι είναι ότι πρέπει, αφού θα μας ανανεώσει και θα μας φτιάξει τη ψυχολογία μας μετά τις καραντίνες που ζήσαμε.

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και είναι ευκαιρία για να περάσουμε λίγες όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Παρακάτω θα δούμε 4 εγχώριους προορισμούς για να πάτε με τα παιδιά σας.

Ονειρούπολη στην Δράμα

Το πάρκο της Ονειρούπολης ανάβει τα φώτα του και περιμένει μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά το παλάτι της πριγκίπισσας Έλσας, το δάσος των ευχών, τον κεραυνό Μακουϊν, την Μουλάν, την Ραπουνζέλ και πολλούς ακόμη αγαπημένους χαρακτήρες. Η Δράμα είναι μια πανέμορφη πόλη που κάθε Χριστούγεννα μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό σκηνικό, ιδανικό για τις οικογενειακές μας διακοπές και μας καλεί να την επισκεφθούμε και να νιώσουμε τη μαγειά των ημερών.

Ο Μύλος των ξωτικών στα Τρίκαλα

Ο Μύλος των ξωτικών, είναι ένα θεματικό πάρκο με τον «Θρύλο του Ιππότη των Χριστουγέννων», όπου τα παιδιά θα συναντήσουν καλόκαρδους ιππότες που φιλοξενούνται στο παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά. Οι ειρηνικοί και ευγενικοί Ιππότες θα αφηγηθούν μια ιδιαίτερη, ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία με αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αν θέλετε να πάτε Ελάτη, Τρίκαλα, Περτούλι ή Καλαμπάκα, τότε αξίζει να πάτε και στον Μύκο των ξωτικών, αφού θα περάσετε τέλεια ειδικά τα μικρά σας και θα το θυμούνται για πάντα.

Το πάρκο του Πινόκιο στον Βόλο

Ο Βόλος και το Πήλιο με τα όμορφα χωριά του είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλο τον χρόνο, αλλά τις ημέρες των Χριστουγέννων είναι ότι πρέπει για τις διακοπές σας.

Ωστόσο, το πάρκο του Πινόκιο στον Βόλο, αξίζει να το επισκεφθείτε με τα παιδιά σας καθώς θα διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης! Ο Πινόκιο γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χριστουγεννιάτικο πάρκο του Βόλου που μαζί τον Τζεπέτο, τον γρύλο και την γαλάζια νεράιδα, γίνονται οι πρωταγωνιστές των πιο παραμυθένιων Χριστουγέννων, και συνυπάρχουν με τον Άγιο Βασίλη και τους σκανδαλιάρηδες βοηθούς του, σ’ ένα ονειρικό σκηνικό.

Η Λιμνοπολιτεία στην Καστοριά

Η Καστοριά είναι όμορφη όλο τον χρόνο, αλλά τον χειμώνα γίνεται ακόμα πιο όμορφη και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα που φοράει και τα γιορτινά της.
Εάν θέλετε να περάσετε τις ημέρες των εορτών σε ένα μέρος με πολύ κρύο, τότε η αγαπημένη Καστοριά είναι αυτό που θέλετε.

Φυσικά, αξίζει να επισκεφθείτε την Λιμνοπολιτεία, καθώς το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί εκεί θα δημιουργησει όμορφες αναμνήσεις στους μικρούς (αλλά και μεγάλους) επισκέπτες της με συναυλίες, παγοδρόμια και άλλα πολλά ενδιαφέροντα χριστουγεννιάτικα happenings.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ