Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση καθώς βλέπει την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Χθες όμως ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για τον γνωστό παρουσιαστή καθώς έκανε πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά η “Βερβερίτσα” στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε και σκηνοθετεί την συγκεκριμένη παράσταση που πέρυσι ήταν από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Από το πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού και παρουσιαστή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΣΑΛΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΠΑ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

Λίλα λόγια για το έργο:

Η σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων… ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας, παρουσιάζεται, από την People Entertainment Group, στο ανακαινισμένο Θέατρο Λαμπέτη Λίγα λόγια για το έργο Ο Μενέλαος Φονιάς ( Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γενέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρούν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη «βερβερίτσα» που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν.Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ’ άλλα…Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν ( Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγγή-κουτσή , και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή. Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρεις αδερφές ; Η κωμωδία της χρονιάς σε κείμενο-σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά έρχεται στο θέατρο Λαμπέτη για 2η συνεχόμενη χρονιά με ανανεωμένο καστ ηθοποιών και πολλές ανατροπές στην ιστορία που δεν θα περίμενε κανείς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ