Ακολουθώντας τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, η Roche Bobois επενδύει ακόμη περισσότερο στην βιωσιμότητα και, μαζί με τις νέες συλλογές για την άνοιξη – καλοκαίρι 2022, επανακυκλοφορεί και επανασχεδιάζει εμβληματικά κομμάτια που όχι μόνο εξελίσσονται αλλά δίνουν έμπνευση σε νέους σχεδιαστές.

Ο μπουφές Speed Up, σχεδιασμένος από τον Sacha Lakic, με τη χαρακτηριστική τρισδιάστατη πρόσοψη σε γυαλιστερό Daquacryl έχει υποστεί νέα επεξεργασία κατασκευής και ο καναπές Sense έχει ντυθεί με νέα τεχνολογικά εξελιγμένα υφάσματα. Το διάσημο καθιστικό Mah Jong τώρα διατίθεται με βάση από μεταλλικές πλατφόρμες κατάλληλες για εξωτερική χρήση και το Domino που πρωτοκυκλοφόρησε την εποχή του ’70, διατηρεί τις πλούσιες, δίχρωμες καμπύλες του και επανακυκλοφορεί με την σύγχρονη ματιά του σχεδιαστή Sacha Lakic.

Τέλος, η νέα συλλογή εξωτερικού χώρου Aurea με τις καθαρές γραμμές και το λιτό ύφος κατασκευάζεται από δρύινα πάνελ που ανακτήθηκαν από φορτηγά βαγόνια.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια των ονείρων σας, και επωφεληθείτε από τις TemptationsDays και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

NOW OPEN AFTER RENOVATION

ROCHE BOBOIS: Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι, Τ. 210 6711700

www.roche-bobois.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ