Η γνωστή designer της βραβευμένης Diamond Events, με την διττή της ιδιότητα ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας υποστηρίζει έμπρακτα την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Με συμμετοχή σε συνέδρια στο Τορίνο της Ιταλίας και την Λευκωσία στην Κύπρο, προασπίζεται τα γυναικεία θέματα και την ενδυνάμωση των γυναικών έμπρακτα.

Με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, Win On Line και σε συνεργασία με 5 ακόμα χώρες και οργανισμούς δημιούργησαν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γυναίκες που θέλουν να εισαχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Η Άννα-Μαρία Ρογδάκη είναι κορυφαία σχεδιάστρια εκδηλώσεων. Οι σπουδές της την οδήγησαν από την απόκτηση πτυχίου κλασικής μουσικής στη μελέτη γάμου στο Λονδίνο της Αγγλίας. Το πάθος και η αγάπη της για τη δουλειά, την ανεβάζουν σε αστρονομικά επίπεδα και η ίδια εργάζεται χτίζοντας μια στενή σχέση με τους πελάτες και εκφράζοντας την ιστορία τους μέσα από τα σχέδιά της.

Δείτε τις προτάσεις, τις συμβουλές και τις υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένες υπηρεσίες της Άννας-Μαρίας Ρογδάκη στο https://diamondevents.gr και δημιουργήστε τις δικές σας αναμνήσεις, κάνοντας άψογη την περίστασή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ