Μια γερή δόση Χριστουγέννων προσέφερε στους προσκεκλημένους που κατέκλυσαν τον χώρο του, το «The Art dose», κατά τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς, που διοργάνωσε η δημιουργός του χώρου Νίκη Καποπούλου.

Οι φιλότεχνοι επέλεξαν για τους ίδιους ή για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μοναδικά art gifts, που δημιούργησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί, ειδικά για το «The Art dose». Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, γευστικούς πειρασμούς, γλυκές δημιουργίες, κρασί, coctails και πολλές εκπλήξεις, ένα αρμονικό καλωσόρισμα για τα Χριστούγεννα και τον νέο χρόνο. Μια κίνηση με την υπογραφή του The Art Dose.

Ιωάννα Σιαμπάνη
Θοδωρής Φέρρης, Νίκη Καποπούλου

Τα μοναδικά art gifts, τα έργα τέχνης, τα αντικείμενα και τα γλυπτά διαφορετικών διαστάσεων, μπορείτε να τα βρείτε στο The Art Dose καθ’ όλη την περίοδο των εορτών. Πρόκειται για δώρα με υπογραφή, διαχρονικής αξίας και αισθητικής που φιλοτέχνησαν οι: Andre Monet, Mr. Brainwash, Cédric Boutellier, Punk me Tender, Παύλος, Richard Orlinski, Kaws, Bearbrick, Skateroom, Benjamin Spark, Ανδρέας Ψαράκος, Στάθης Αλεξόπουλος, κ.ά.

Νίκη Καποπούλου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Κατερίνα Κομνηνού, Νίκη Καποπούλου, Σίσσυ Φειδά

Κάθε δώρο είναι ξεχωριστό, ευφάνταστο, μοναδικό, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και να ικανοποιεί το προσωπικό σας γούστο.

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall  (ισόγειο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109680505
Ώρες καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.00 – 17.00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.00 – 21.00
Site: www.theartdose.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ