Από το Σάββατο 22 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές στα αγαπημένα σας designer brands σας περιμένουν στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens.

Tο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δεν προσφέρεται μόνο για σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις. Είναι ταυτόχρονα και μια ευκαιρία για έξυπνες αγορές σε κορυφαία designer brands, με τις μοναδικές καλοκαιρινές εκπτώσεις στο Designer Outlet Athens.

designer outlet athens

To μεγάλο εκπτωτικό χωριό της Αθήνας υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για shopping, διασκέδαση και πολλές απογευματινές δημιουργικές δραστηριότητες με την Eurohoops στον κήπο του!

Συγκεκριμένα, από τις 17:00 έως τις 20:00, μέσα από fun challenges της Eurohoops, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, θα λάβουν μέρος σε Arcade Challenges, θα κάνουν Jump & Dunk σε ειδικό φουσκωτό γήπεδο και θα διασκεδάσουν με face painting,fun videos και 360ο Photobooth.

Και για ακόμα περισσότερο έξυπνο shoppingκαι διασκέδαση, το DesignerOutletAthens είναι ανοιχτό και τις Κυριακές, 11:00 με 20:00, έως τον Οκτώβριο.  

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε το www.designeroutletathens.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ