Ο Paris Valtadoros, στο πλαίσιο της AXDW, παρουσίασε με ένα φαντασμαγορικό show την νέα του συλλογή “Anasa” F/W ’22 τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Ζάππειo Μέγαρο.

Ο Paris Valtadoros και η Τόνια Φουσέκη ανάμεσα στα μοντέλα
Shaya, Paris Valtadoros

Το fashion show πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου με τα καθίσματα τοποθετημένα έτσι ώστε να σχηματίζουν το γράμμα “V”.

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα, Γιώργος Ντάβλας, Ραμόνα Βλαντή
Ρούλα Καρπουζλή, Paris Valtadoros, Στέλλα Γιαμπουρά, Σοφία Μαριόλα, Τζένη Οικονόμου

Η συλλογή “Anasa” αποτελείται από δημιουργίες με πλούσια χρώματα σε συνδυασμό με υπέροχα σχέδια, βασισμένα στη γεωμετρία που χαρακτηρίζει τον σχεδιαστή.

Γιάννα Τερζή, Γιώτα Νέγκα, Paris Valtadoros, Νικόλ Παναγιώτου, Ματίνα Νικολάου
Σπυριδούλα Τριάντου, Χριστίνα Παππά, Άννα Μπεζάν

Ο Paris Valtadoros εμπνεύστηκε και δημιούργησε την συλλογή “Anasa” δίνοντας ζωή στα υφάσματα, μέσα από τρύπες και κοψίματα σε φάσες, που υποδηλώνουν ότι το οξυγόνο το χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο στη ζωή μας. Έντονα χρώματα στα υφάσματα όπως κίτρινο, φούξια, πράσινο, ρουά, έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας που την έχουμε τόσο ανάγκη. Έντονοι ώμοι, φαρδιά μανίκια, μεταλλιζέ υφάσματα και φορέματα στολισμένα με πολυτελή πέτρες ξεχωρίζουν στην συγκεκριμένη συλλογή.

Ραμόνα Βλαντή, Λάκης Γαβαλάς, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα
Ο Paris Valtadoros, στο πλαίσιο της AXDW, παρουσίασε με ένα φαντασμαγορικό show την νέα του συλλογή “Anasa” F/W ’22 τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Ζάππειo Μέγαρο

Τα prints σε μορφή graffiti που δημιούργησε, είχαν σαν κύριο moto τη «δράση», αναζητώντας μέσα μας τη θετική μας πλευρά. Επιπλέον, έδωσε στο χρυσό και στο μέταλλο μια θηλυκή μορφή θέλοντας να δηλώσει ότι τα υλικά που έχουμε μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε.

Ο Paris Valtadoros, στο πλαίσιο της AXDW, παρουσίασε με ένα φαντασμαγορικό show την νέα του συλλογή “Anasa” F/W ’22 τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Ζάππειo Μέγαρο

Τελικό συμπέρασμα, ο άνθρωπος είναι αυτός που ορίζει την ζωή και το μέλλον του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ