Μεγάλη ανταπόκριση και πλήθος θετικών σχολίων απέσπασε η έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Αγγελίδη με τίτλο «Euphoria» που παρουσιάστηκε, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στη Δημοτική Πινακοθήκη της Μυκόνου.

Την επιμέλεια της έκθεσης καθώς και τον προλογισμό του καταλόγου συνυπογράφουν οι ιστορικοί τέχνης, Γιώργος Μυλωνάς και Αννίτα Πατσουράκη.

Η καλλιτέχνιδα εντυπωσίασε το νησί των ανέμων, τόσο με την αριστοτεχνική παρουσίαση των έργων της, καθώς και με τους συνοδευτικούς τίτλους τους, οι οποίοι αναφέρονταν στο συναίσθημα της ευφορίας!

Λίτσα Λάβδα, Ρένα Φλεβαράκη, Αγγελική Αγγελίδη, Δήμητρα Ρηγογιάννη
Δημήτρης Αραπκιλής, Βιργινία Τηγανη, Όλγα Καραβερβέρη
Ανδρέας και Αλεξάνδρα Παναγιώτου
Χριστίνα Παππά, Κατερίνα Φωτάκη

Η Αγγελική Αγγελίδη έχοντας εντρυφήσει στην μελέτη της Κορεάτικης γλώσσας και φιλοσοφίας, επέλεξε για τη συγκεκριμένη έκθεση, να δημιουργήσει τα έργα της σε ξεχωριστή ώρα της ημέρας, όταν το φως του ήλιου φτάνει στην πιο φωτεινή αντανάκλασή του και τα χρώματα αναδύουν τη μέγιστη φωτεινότητα και λάμψη τους. Οι χαρακτηριστικές, κάθετες χρυσές γραμμές στα έργα της, συμβολίζουν τις ηλιακές ακτίνες και τα ζεστά μεσημέρια.

Δημήτρης Γεωργόπουλος, Paris Valtadoros, Γιώργος Ασημακόπουλος
Φανή Λεβέντη
Έλενα Ντάβλα

Εκλεκτοί καλεσμένοι από την Αθήνα αλλά και ξένοι φιλότεχνοι, κατέφθαναν στο νησί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από 11 έως και 20 Ιουλίου 2022. Την καλλιτέχνιδα τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους διακεκριμένες προσωπικότητες των επιστημών, της τέχνης, της πολιτικής, της ναυτιλίας, και του επιχειρείν, αλλά και επιλέγοντας δημιουργίες της για να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους, ενδεικτικά αναφέροντας καταξιωμένη ξενοδοχειακή μονάδα του εξωτερικού.

Νεσχάν Μουζαλίμ, Αννίτα Ναθαναήλ
Η Ναλίτα Καρρέρ με την κόρη της, Νταίζη

Επιπλέον, η ίδια απέσπασε το θαυμασμό των καλεσμένων της, για την άψογη παρουσία της και την αναγνωρισμένη ομορφιά της που αναδείχθηκε επιτυχώς μέσα από το ολόλευκο φόρεμά της.

Το κοκτέιλ cheese and wine διοργανώθηκε από την «Alpha catering» και συνοδεύτηκε με εκλεκτά κρασιά από το «Κτήμα Βασιλείου». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ