Η Espresse S.A. – Portioli Espresso πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, βρέθηκε στο νέο και σύγχρονο περίπτερο της, στην μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση του 2023, την έκθεση HO.RE.CA. που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo. Σε ένα τετραήμερο γεμάτο γεύσεις και αρώματα μοιραστήκαν ό,τι μας ενώνει περισσότερο: το πάθος μας για τον καλό καφέ!

Εκεί συναντήθηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse S.A. – Portioli Espresso κος Nίκος Πάπας και ο Γενικός Διευθυντής & Εκτελεστικός  Διευθύνων Σύμβουλος κος Χαράλαμπος Ψαρράς, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Gruppo Portioli κο Mattia Portioli, όπου μαζί απόλαυσαν τον μοναδικό βελούδινο, κρεμώδη, φρουτώδη, αρωματικό και γλυκόπιοτο Espresso Portioli, αλλά και το βραβευμένο προϊόν της εταιρίας “Portioli Espresso Gourmet Βαρελάκι 3kg”.

Η Espresse S.A. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά της εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Η οικογένεια PORTIOLI και η εταιρεία Espresse S.A. δεν έπαψαν ποτέ να ενδιαφέρονται για θέματα όπως, η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας. Οι δύο αυτοί στόχοι οδήγησαν στη δημιουργία του νέου Torrefazione / Εργοστασίου στο Μιλάνο, έκτασης 35.000τμ. Πάρθηκαν μέτρα σημαντικής μείωσης ρύπων, κατανάλωσης ενέργειας, νερού και αποβλήτων, μεγαλώνοντας τη συνεισφορά μας στην προστασία του πλανήτη. Αξιοσημείωτος είναι και ο μοναδικός κατασκευαστικός σχεδιασμός της οροφής του εργοστασίου που θυμίζει φτερά γλάρου. Η κατασκευή αυτή επιτρέπει στις ακτίνες του ηλίου να περάσουν στον εργοστασιακό χώρο μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, δημιουργώντας μια εξαιρετική αίσθηση ευεξίας, φυσικού φωτισμού και σταθερής θερμοκρασίας ώστε η πρώτη μας ύλη, ο καφές, να διατηρείται σε ιδανική θερμοκρασία κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Αφιερώθηκαν 13.500 τ.μ. πρασίνου ώστε να δοθεί ένας παραπάνω «πνεύμονας» στην πόλη του Μιλάνου.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ