Η  EXURBIA είναι μία ελληνική εταιρία κοσμημάτων  που κινείται μακριά από το safety zone του design και  προτείνει νέες ερμηνείες του σύγχρονου μινιμαλισμού. Κάθε μοναδικό, χειροποίητο κομμάτι παραπέμπει, με τις γραμμικές φόρμες και τους ανατρεπτικούς συνδυασούς των υλικών ,  σε  μία εικαστική φόρμα της πόλης, μετατρέποντας το urban στοιχείο σε καλλιτεχνική δημιουργία. Ως αντανάκλαση της καθημερινότητας η EXURBIA συνδέει το γνωστό με το άγνωστο και αναδεικνύει την ανατροπή ως το ιδανικό εργαλείο έκφρασης.

Οι συλλογές COMBO,EARTHY και ENTROPY περιλαμβάνουν  κοσμήματα  αρχιτεκτονικού design σε λιτές και προσεγμένες γραμμές. Τα συμπαγή  κομμάτια από τσιμέντο και ημιπολύτιμους λίθους, συνδυασμένα με custom λεπτομέρειες από ασήμι δίνουν στα κοσμήματα την ιδιότητα των solid aesthetic bits.

Οι δημιουργίες της EXURBIA σχεδιάζονται απλά, χωρίς περιττούς στολισμούς και απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να πειραματιστούν, τους αρέσει η πρωτοτυπία και δεν φοβούνται τις μη παραδοσιακές προτάσεις. O συνδυασμός μοντέρνας αισθητικής και  εξαιρετικών υλικών  αποτελούν τον πυρήνα του brand .

Τα κοσμήματα θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.exurbia.gr.                                                                                                        

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ