Τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου του διακεκριμένου ποινικολόγου και αντιπροέδρου της
ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Ερμιονίδας, Γιώργου Γεωργόπουλου, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες
ημέρες στο Κρανίδι του Δήμου Ερμιονίδας.

Το νέο δικηγορικό του γραφείο στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο, παρέχοντας υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες. Το «παρών» έδωσαν σημαίνουσες προσωπικότητες του νομικού, δημοσιογραφικού, πολιτικού, αθλητικού και επιχειρηματικού κόσμου τόσο της Ερμιονίδας όσο και της χώρας γενικότερα. Ανάμεσά τους, ο δημοσιογράφος του ΑNT1 Γιώργος Γρηγοριάδης με τη σύζυγό του, η δημοσιογράφος του Alpha και κουμπάρα του κ. Γεωργόπουλου, Γιώτα Κηπουρού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μανώλης Ψωμάς και ο φαρμακοβιομήχανος Σταύρος Δέμος.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Γεωργόπουλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη μέχρι σήμερα πορεία του στη μάχιμη δικηγορία και έκανε ειδική αναφορά στους γονείς του, Γιάννη και Μαρία, και στη σύζυγό του, Μαντλέν.

Ο κ. Γεωργόπουλος έχει μέχρι σήμερα χειριστεί πολλές υποθέσεις σε επίπεδο ποινικής δικηγορίας που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο. Μετά το πέρας των εγκαινίων, το πλήθος των καλεσμένων απόλαυσε τα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ και τα ποτά από το open bar και ευχήθηκαν όλοι στον κ. Γεωργόπουλο καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα.

Φωτογραφίες από τα λαμπερά εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου του κ. Γιώργου Γεωργόπουλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ