Δεν είναι απλά ένα όνειρο ή μία ψευδαίσθηση, δεν είναι απλά ένα συναίσθημα. Είναι ΑΓΑΠΗ, ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗ! H Valentina Ferragni ποζάρει για τον Άγιο Βαλεντίνο με τη νέα σειρά της Yamamay

Φεβρουάριος 2023. Η έννοια της αγάπης που ξεπερνά τα παραδοσιακά πρότυπα, πέρα από τη συνήθη κατανόηση των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και των συναισθημάτων. Η αγάπη που μεταμορφώνεται σε κάτι πολύ βαθύτερο, πιο οικείο και προσωπικό: η αυτο-αγάπη και η αγάπη για το σώμα μας ως απαραίτητη προϋπόθεση για να ερωτευτούμε και να μας ερωτευτούν. Αυτό είναι το μήνυμα της αγάπης που η Yamamay αποφάσισε να διαδώσει μέσω της επικοινωνιακής εκστρατείας της με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023.  Για να το πετύχει αυτό, η Yamamay επίλεξε την influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων Valentina Ferragni, πάντα υπέρμαχο, παράδειγμα και πρότυπο της αυτοπεποίθησης και τη θετική στάση απέναντι στο σώμα μας.

Yamamay

Μέσα από τις εικόνες και τα stories ξετυλίγονται όλες οι πτυχές της πολυδιάστατης προσωπικότητας της Βαλεντίνας. Από την ιδιωτική, μέσα από σύντομες καθημερινές στιγμές της Βαλεντίνας στο σπίτι, μέχρι τη σωματική και εξωτερική, αναδεικνύοντας τα εσώρουχα της Yamamay χορεύοντας pole dancing, με υπερηφάνεια, ελευθερία και αυτοπεποίθηση, εκπέμποντας ταυτόχρονα αισθαντικότητα και αυτοπεποίθηση για το σώμα της.

«Αποφάσισα να λάβω μέρος σε αυτό το εγχείρημα καθώς, εκτός του ότι επιτρέπει να αναδυθεί η πιο οικεία και καθημερινή διάσταση της πραγματικής Βαλεντίνας, το πιο σημαντικό είναι ότι προβάλλει ένα ζωτικό μήνυμα που πάντα προωθούσα: την αγάπη και την αυτοαποδοχή. Πιστεύω ότι η σημασία αυτών των θεμάτων, ιδίως μεταξύ της νεότερης γενιάς, πρέπει να συνεχίσει να επισημαίνεται, δεδομένου ότι ης μέσω της ευαισθητοποίησης και της αποδοχής μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Valentina Ferragni, influencer και σχεδιάστρια κοσμημάτων

«Εργαζόμαστε για πάνω από 20 χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι οι συλλογές μας φέρνουν ευτυχία σε αυτές που τις φορούν, κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφες και να έχουν επίγνωση της θηλυκότητάς τους. Μέσω των επικοινωνιακών μας εκστρατειών, προσπαθούμε πάντα να μεταφέρουμε θετικά και περιεκτικά μηνύματα, καλώντας τις γυναίκες να εκτιμήσουν τον εαυτό τους γι’ αυτό που είναι, να ζήσουν μια υγιή ζωή χωρίς να χρειάζεται να συμμορφώνονται μ’ ένα συγκεκριμένο αισθητικό πρότυπο και να εκτιμούν τον εαυτό τους αντί να αισθάνονται ανεπαρκείς επειδή δεν ταιριάζουν με κάποιο συγκεκριμένο αισθητικό κανόνα. Σκεφτήκαμε ότι η Valentina θα ήταν ιδανική για να ερμηνεύσει τη συλλογή μας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όχι μόνο για την επίδρασή της στην ψηφιακή σφαίρα αλλά, πάνω απ’ όλα, για τη δύναμή της να διοχετεύει μηνύματα που η Yamamay ανέκαθεν θεωρούσε σημαντικά».

Gianluigi Cimmino, CEO της Yamamay

Στα πλάνα της καμπάνιας, η Valentina φοράει κομμάτια από τη συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία περιλαμβάνει εσώρουχα ενισχυμένα με δαντέλες, κεντήματα, μικρά κουμπιά και κορδέλες, cut-out λεπτομέρειες, σλιπ και babydolls, ρόμπες και πιτζάμες με ρομαντική αίσθηση αλλά ταυτόχρονα κομψά και μυστηριώδη.

Η συλλογή Yamamay, είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο www.yamamay.com, έχει δημιουργηθεί με γνώμονα όλες τις προτιμήσεις και τις ηλικίες, οπότε η επιλογή του τέλειου δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πανεύκολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ